Bildirim
Buna samimi cevap veren herkes istediği okula yerleşir inşallah
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi bolum hocam ? Gelme ihtimali var az da olsa . -
Psikoloji -
%30 -
%30 -
Up -
ben gelmiyecegini dusunuyorum siralam gerileyecek ama ucurum cok fazla -
Umarim gelir hocam, sinava ne kadar calistiniz? -
268bindeki okul gelir mi -
İnanmayacaksınız ama köpek gibi çalıştım günde 13 saat çalıştım.. sabah 5den geç kalkmadım. Ana bende disleksi var maalesef. Doktor “senin arkadaşların 3 saat çalışıyorsa sen omların 5 karı çalışman gerekiyor” demişti. Beni en çok üzen de o kadar emeğin karşılığını alamamam. O kadar emek verdim, stresten 7 kilo verdim. Disleksisi olmayan bir adam Benin çalıştığım kadar çalışsaydı tıp kazanırdı. Allah emeğimin karşılığını istediğim okulla verir inşallah ne diyim -
Up -
dostum, okul adı ve bölümü net yazabilirsen bir yorum yapabilirim -
Bahçeşehir Üni psikoloji ücretli -
İnsallah hocam uzmeyin kendinizi, belki de ileride hayatinizin sansini yakalayip tip okumus birisinden daha rahat geciniceksiniz. Bazi seyler insanin nasibine kaliyor. -
Haklısın ben de öyle rahatlatıyorum kendimi ama 3. Sene de çok zor. Bu sene herşeyimi verdim bir daha nasıl hazırlanırım bilmiyorum -
Up -
girersin dostum -
Up -
up -
Up
Benzer içerikler
- ayt fizik formülleri
- tıp okumak zor mu
- hukuk mu işletme mi
- concerta 18 mg yorumlar
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X