bize diyick bsy yok ayrıca o mc ler ne oyle 30 tane bir tanesınıde allah rızası ıcın bıze versın bare
allah akıl fikir versin!!!tu destur... Ayrıca o fareli filmin ismi Ratatouille(Ratatuy) OScar ödüllü (en iyi Animasyon-2007) ama adam bi avatar bi lost bi ne bilim doğru düzgün aksiyon izler.saçma.okadar hopörleri aktif kullanan bi film olsa neyse.3d filmler yeni çıktı
Adamın fantazisi de buymuş demekki.
Ama orda ne ''adagio for strings'' dinlenirdi tahmin bile edemiyorum.
biz 7 +1 peşinden kosalım adam 175+17 nin bu adam daki teknolojı bi 100 yıl fln gotrr herlde baksa dolby fln hıkaye
Gereksizlik abidesi buna denir işte. Bazen insanlar ne yapacaklarını şaşırıyor. Bu da onlardan biri. Can sıkıntısı ve tatminsizlik duygusu nelere yolaçıyor. 6 milyon dolarla git bir afrika ülkesine yardım et, millet açlıktan geberiyor be. Ayrıca 5 bin dolarlık sistemden alınacak sinema keyfinden çok da farklı bir deneyim sunmayacaktır o kadar cihaz.
quote:
Orijinalden alıntı: joddy
Gereksizlik abidesi buna denir işte. Bazen insanlar ne yapacaklarını şaşırıyor. Bu da onlardan biri. Can sıkıntısı ve tatminsizlik duygusu nelere yolaçıyor. 6 milyon dolarla git bir afrika ülkesine yardım et, millet açlıktan geberiyor be. Ayrıca 5 bin dolarlık sistemden alınacak sinema keyfinden çok da farklı bir deneyim sunmayacaktır o kadar cihaz.
aynen katılıyorum
benim sinema sistemim var,onunki başka birşey
Yazılanları okudum ama kimse bunun "istenince olabilir" gibi birşey olduğunu düşünmemiş sanırım.
Yapan kişi acaba kendinemi yaptı. Parası vardır yapabilir. Yada "Prototip" gibi "Böyle bir sistem mümkündür" gibi. Yada reklam amaçlı olabilir. Gerek varmı yokmu ya gelirsek evet gerek yok. Bize sadece tek bir oda, sinema salonu gibi, ses geçirmesin, dev ekran Lcd Tv, yüksek güçte bir ses sistemi (kimse rahatsız olmasın gibisinden düşünce olmadan) yeterli ona bakarsanız.
Adamın mesleği bu diyorum hala saçmasapan atıp tutuyorsunuz.
quote:
Current
* Chief Technology Officer (CTO) at TERRA-SAN * World Wide Designer & Integrator of A/V Technology at Sony Cierge * Contributing Editor-At-Large / Senior Reviewer at HomeTheaterReview.com
* Worldwide Dealer & Integrator at McIntosh Laboratory, Inc. * Chief Video and Audio Calibrator at Video Calibration Labs * ISF Field Installer and Calibrator at Imaging Science Foundation * CEO - Producer - Recording Engineer - Mastering Engineer at Epiphany Recordings Limited * Producer, Engineer, Editor, and Mastering Engineer at The Kipnis Mozart Historical Sonata Project * Worldwide Dealer at Harman International * World Class Ultimate Home Theater Designer & Integrator at Kipnis Studios * Cinematographer (Film / Video) - Photographer (Large-Fromat / 3D) at Jeremy Kipnis Photography
see less...
8 more... Past
* Worldwide Dealer at Camelot Technology, Inc. * Producer & Recording Engineer at Cambridge Soundworks * Contributing Editor / Reviewer at AVRev.com
* Factory Certified ISF Field Installer and Calibrator at Runco International * Chief Video and Audio Calibrator at Performance Imaging * Factory Certified ISF Field Calibrator & Installer at Vidikron * Producer, Recording Engineer, Editor, and Mastering Engineer at Chesky Records / Manhattan Production Music / Apple Trax * Sales Associate & A/V Calibrator at Harvey Electronics * Beta Tester at Digidesign * Chief Projectionist at The Mark Twain Library * Assistant Engineer & Editor at Digital Domain * Nurses Aid at Fairfield Hills Hospital
Bundan çıkacak sesi kafa kaldırır mı? Ya da bu kadar hoparlöre ses dağıtacak kadar kodlanmış film var mı? Yok tabii. Tamamen şov amaçlı, pratikte bir değeri olmayan bir sistem diye düşünüyorum.
Bunlar Göstermelik Kablo filan yok amac reklem olabilir .