Şimdi Ara

BUNDAN SONRA JAİLBREAK OLMAYACAK Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yahu Steve Jobs'un ölümüyle ilgisi yok sitenin kapanmasının. Adamlar siteyi satmış, comex bile benimle ilgisi yok yazıyo siz neyi tartışıyosunuz :D
  • İphone yok derdim yok
  • Kedidir kedi...
  • Jay freemanin twitterina gore jailbreakme.com kendisine devredilmis arkadaslar. Ya da satin aldi da soylemiyor kerata. 12 eylul ios 5 in jailbreakinin patlatilacagi gundur bence. Demedi demeyin. Jay freeman sirf bunun icin bile siteyi almak icin davranmis olabilir.
    Ha bu arada jay freeman siteyi satin alan kisi icin iyi bir adama benziyor falan diyor.
  • Twitterdan beni takip etmek isteyen olursa @camkurtma. Twitteri gundeyaklasik 3 4 defa takpnediyor. Eger istenirse takip eden arkadaslar icin inglizce twitleri turkceye cevirerek yardimci olabilirim. En guncel haberleri hizlica ogrenmis olursunuz. Ta ii istenirse.
    @camkurtma
  • Arkadaş Apple sana telefonu satarken "ömür boyu jailbreak edilebilir" diye satmıyorki. Bunu bilerek almanız lazım. Her an jb kesilebilir. Bakınız iphone 4'e soft unlock çıkmaması.
  • Sanmıyorum öyle bir şey olacağını.hem evet,o yapmazsa başkaları yapar.
  • O yapmazsa ben yaparım beyler rahat olun, bak o kadar kesin konuşuyorum
  • Jailbreaksiz iphoneu sadece bayanlar kullaniyor gibime geliyor:-)onlar da sadece iphonum var demek icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocankurt

Jailbreaksiz iphoneu sadece bayanlar kullaniyor gibime geliyor:-)onlar da sadece iphonum var demek icin.

Hehe dogru vala:)))
  • quote:

Jailbreaksiz iphoneu sadece bayanlar kullaniyor gibime geliyor:-)onlar da sadece iphonum var demek icin.

• quote:

Bana sorarsan da jailbreaklı kullananlar genelde kul hakkı yiyenler (jb yapıp korsan uygulama yüklemeyenler dahil değil )
  • quote:

Bazı istisnalar var tabii. Mesela beim kız arkadaşım JB'li kullanıyor, "Mesajlar"ı şifrelemek için.
  • quote:

yada telefonun özelliklerini bile bilmeyen ama ünlü bir telefon oldugu icin alanlar jb yapmıyorlar. çalıştıgım yerdeki stajer kız 2500 Tl ye gecen sene ip4 almıs. uygulamalardan jb den bahsedeyim dedim, umursamadı bile. baba parası nede olsa. 5000 de olsa en pahalısını almış ya aklı sıra. aksama kadar erkek arkdasıyla mesajlaşmaktan öte gitmiyor. melodisi bile marimba hala...
  • bence bu jb yapanlar apple ile anlaşmalı çalışıyorlardı el altından. açıkları apple veriyordu onlara. simdi ortaklık bozuldu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

yada telefonun özelliklerini bile bilmeyen ama ünlü bir telefon oldugu icin alanlar jb yapmıyorlar. çalıştıgım yerdeki stajer kız 2500 Tl ye gecen sene ip4 almıs. uygulamalardan jb den bahsedeyim dedim, umursamadı bile. baba parası nede olsa. 5000 de olsa en pahalısını almış ya aklı sıra. aksama kadar erkek arkdasıyla mesajlaşmaktan öte gitmiyor. melodisi bile marimba hala...

Zil sesi benzetmesi olmamış. Benim zil sesimde marimba ona alıştım ve seviyorumda. Telefonum jailbreakli her şeyi kullanıyorum.

• Kızların telefon modası Blackberry arkadaşlar n'aptınız siz

Çevremde iPhone kullanan tüm kızlar bilinçli. Ha %98'inin telefonu JB'li değil ama internete giriyorlar, soyal ağ güncelliyorlar, tv izliyorlar, müzik dinliyorlar, zil sesi yapıyorlar.

Bunlarda amacına yönelik şeyler. Siz sanki telefonda kısa film mi çekiyorsunuz
  • Restoreden sonra sadece 10 dakika dayanabiliyorum jailbreaksiz.o da jailbreake hazırlık için geçen süre:-)
  • problem yok 4.3.3 te dewamm
  • jailbreak olmazsa satarım yapacak bişey yok :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.