Şimdi Ara

Bundan sonra yapacaklarım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Genetic Freak

Peki. Başarılar.

ben seni niye sevmiyorum biliyor musun.ben hiç çalışmadan su dereceyi yaptım diyip insanlarin emeklerine hakaret Edip 7-8 yıldır okulu bitiremiyosun.bide bana küfür ettin

Ben pek çok kişiye küfür ettim ama genelde de hakaret yedim.

Benim üniversiteyi bitirmeme sebeplerim aşırı din sorgulaması (Son 1 yıldır günde en fazla 30 dakika düşünüyorum), psikolojik sorunlar, ailevi sorunlar vesaire vesaire olarak sıralanabilir. Ben lise 4'te neredeyse hiç ders çalışmadım ama lise 1'de zaten lise 3'ün konularını bitirmiştim. Lise 2'de tüm konular bitti. Lise 3'ün ortasından sonra ders çalışmayı bıraktım denebilir. Yani zaten birikimim vardı, son sene çalışmasam bile yapabilirdim, ki görece yaptım da. (İlk 10k'ya girdim en azından) Üniversite ÖSS gibi değil, birikimim yok zira, bu sebeple servis dersleri hariç diğer dersleri öğrenmek zorunda olduğum ve çalış(a)madığım için bitiremedim. Diyeceklerim bunlar.

Sevmeyenim çoktur. Kusur bendedir, bir şey demem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geceleri dünyayı ele geçirme planı yapıp sabah tuvalete gitmeye useniyom

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Hayat çok kısa içinden ne geliyorsa yap.

Bir kaç yüz bin saat. 4 yüz bin saat sonra 71.5 yaşındayım, tabii yaşarsam. (Bir ihtimal)

• Yorumlarinin mantik, samimiyet ve canayakinlik olarak standart sapmasi cok yuksek. Neredeyse 2 3 senedir cesitli konularini goruyorum , bazen normal insan gibi bazende igrenc bi kisilikle karsima cikiyorsun. Bence herseyden once bunu bi stabil hale getirmen gerekiyor.

Ayrica maalesef bu davranislarindan dolayi sevmedigim bi kisiliksin. Belki duzelirsin diye yorum atiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Yorumlarinin mantik, samimiyet ve canayakinlik olarak standart sapmasi cok yuksek. Neredeyse 2 3 senedir cesitli konularini goruyorum , bazen normal insan gibi bazende igrenc bi kisilikle karsima cikiyorsun. Bence herseyden once bunu bi stabil hale getirmen gerekiyor.

Ayrica maalesef bu davranislarindan dolayi sevmedigim bi kisiliksin. Belki duzelirsin diye yorum atiyorum.

Mantık açısından fazla sorun yok ama maalesef duygusal olarak harabeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genetic Freak

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

yine bu keko ya

olm kaç yaşındasın daha okulun bitmemiş niye artistlik yapıyorsun ben şu derecedeyim diye.sonra küfür yazıyo obez herif

Benim yaşımda üniversiteye başlayanlar var aslında. Artistlik falan da yapmadım, kör olmuş olmalısın.

Not: Bu ülkede bir kaç üniversite dışında herhangi bir bölüm okunmaz. (Tıp hariç) Bu sebeple mezun olanların da bir kağıt parçası dışında benden bir üstünlükleri yok.

bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie PG

hiç bir şey değişmeyecek , bütün planlarımız, hayallerimiz hepsi kuru laf. acıyla,sıkıntıyla boşa geçen yıllar bir daha geri gelmeyecek ve o yılların acı hatırası da hiç bir zaman silinmeyecek. bu acıdan kaçmak için sadece kendimizi kandırmaya çalışıyoruz ancak bu da beyhude bir çaba. elinde sonunda bir yerden patlak verecek.

Öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.