Şimdi Ara

Bunlar kadar sağlam ne var izlemek istiyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

O kadar sağlam mı dizi? Sonu çok saçma bitiyor diyordu arkadaşlar

Evet sağlam. Sonunu beğenmeyenler fazla evet ama beğenenler de bir o kadar fazla. İzledikten sonra keşke daha önce izleseymişim diyeceksin.

4. Sezonun sonuna geldim şuan dizi ilk 3 sezonki zevki vermemeye başladı 5-6 düzeliyor mu tekrardan

Hocam şöyle söyleyeyim, dizinin en beğendiğim bölümü 4.sezon 5.bölüm ama dediğiniz gibi 4.sezondan itibaren dizi kalite olarak biraz düşüşe geçiyor. Bana göre 5.sezon da gayet iyiydi, izlerken keyif verdi ama 6.sezon biraz vasat kaldı. Yine de izleyip bitirmenize değer.

Yarım bırakmayı sevmiyordum zaten teşekkürler hocam bitirmeye çalısıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında Prison Break'ın ilk sezonu izleyip bırakmıştım. İlk iki sezondan sonra bozduğunu söyleyen çok konusunda , ben dizilere bütün olarak bakıyorum. Örnek vermek gerekirse Breaking Bad için herkes ilk iki sezon sıkıcı devamı efsane diyorlar. Ben sıkıcı olan iki sezon izlemeye katlanamam. Prison Break bir bütün olarak ne dersiniz. Ilk sezonu izlemiş biri olarak efsane kalsın mı ? Yoksa bütün sezonları izlemeye değer mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westworld trailer baktım çok saçma geldi ama herkes çok seviyor kafamda son of anarchy de var hocam izlediniz mi hiç?
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Bütün sezonları izlemeye değer hocam çok sağlam dizi. Şuan yeniden çekiliyor devamı onuda izleyebilirsiniz pişman olmazsınız.
  • quote:

Westworld trailer baktım çok saçma geldi ama herkes çok seviyor kafamda son of anarchy de var hocam izlediniz mi hiç?

İkisini de izledim ww bu tempoyla giderse en iyi dizi olma unvanını bile alabilir nolan ilk sezondan 100 kat daha iyi olacak demisti hatta zaten HBO nun ilk sezon raytinglerinde en çok izlenen dizi olmuştu Sao ise herkesin sevebileceği bi dizi değil bazıları çok fazla seviyor bazıları ise hiç isinamiyor Westworld da ilk 2-3 bölümünden hiç bişey anlayamıyorsun mesela minimum 4 bölüm tanımalısın

• Sons of anarchy

• quote:

Bütün sezonları izlemeye değer hocam çok sağlam dizi. Şuan yeniden çekiliyor devamı onuda izleyebilirsiniz pişman olmazsınız.

Çok teşekkür ederim.

• O zaman WestWorld'e başlayalım bakalım hocam size güveniyorum :)
  • Neredeyse izlediğimiz diziler tamamen aynı olmasından kaynaklı yazıyorum şuan. Penny Dreadful izleyebilirsin benim beğendiğim diziler arasına girdi. Bir de POI izlemiş adamsın. Sen J.J. Abrams'ın yapımlarını beğenirsin. Lost, Fringe, Westworld öneririm POI tarzı kendini kaptırarak izlersin ki JJ Abrams'ın birden fazla yapımını izlemeye başladığında daha da seversin. Dizideki sahneler arasındaki geçişler de ve imkan buldugu her yere bir mesaj saklar kendisi. Genel olarak uçaklara takıktır mesela ve her dizisinin ilk sezonunda (Genelde ilk bölümünde) bir uçak vakası geçer. Daha neler neler...
  • KolayHattaEasy kullanıcısına yanıt
    Penny Dreadful yorumları okuduğumda daha önce pek hani kesin başlanmalı denilen bir dizi itibarı olmadığından başlayasım gelmedi ama siz benim gibi aynı dizileri az çok izleyip beğendiyseniz bende beğenirim diye duruyor. Person of interesti çok severek izledim bittiğinde üzülmüştüm. Lost, Fringe, Westworld izleyeceğim hocam. Herkes söylüyor demek ki bir şey var :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.