Şimdi Ara

BUNLAR MI UĞRUNA KILIKTAN KILIĞA GİRDİĞİNİZ KIZLAR? (Videolu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bloklayin gecin tipsiz kizlar pas vermemis zirliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyin için değil 250 gram için giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

bunlar değil

http://forum.donanimhaber.com/m_108059952/f_//tm.htm#108059952
    Bu linkte ki senin 15 Temmuzda açtığın bir konu. Eğer yazdıkların doğruysa ergenliğin hat safhada olduğu zamanlarda bir çoğumuz gibi saçmalamışsın. Yani gülle gitmek, foto baskıları yapmak, biraz arkadaşça bir kızla takılınca hemen hoşlanmalar falan.. Belki Kızın kültürü bu kadar vasat değil. Liseli bir Türk kızı için bu kadar saçmalamışsan ben orada bir düşünürüm. (ki Türkiye'de ki kızların halini herkes biliyor, çok çok büyük ihtimal genel kültürü(!) daha çok gençlere yönelik kitaplar ve dizilerden oluşuyor)

maşallah baya iyi araştırmışsın. Ancak latife diye bişeyi bilir misin? biliyoruz herelde gülle gidilmeyeceğini? Şu at gözlüğünü bi çıkar :) Arkadaşça takılmak :D hı hı aynen sen biliyosun zaten yaşanmışlıkları ben değil

• Neyi neyle bağdaştırıyosunuz la bazen merak ediyorum, bir günlük yaşamınız nasıl geçiyor. Nasıl yaşıyosunuz. Zorlanmıyo musunuz. Kafamda deli sorular.
  • Nasıl o yaşakadar gelebilimişler hayretler içerisindeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

bunlar değil

http://forum.donanimhaber.com/m_108059952/f_//tm.htm#108059952
    Bu linkte ki senin 15 Temmuzda açtığın bir konu. Eğer yazdıkların doğruysa ergenliğin hat safhada olduğu zamanlarda bir çoğumuz gibi saçmalamışsın. Yani gülle gitmek, foto baskıları yapmak, biraz arkadaşça bir kızla takılınca hemen hoşlanmalar falan.. Belki Kızın kültürü bu kadar vasat değil. Liseli bir Türk kızı için bu kadar saçmalamışsan ben orada bir düşünürüm. (ki Türkiye'de ki kızların halini herkes biliyor, çok çok büyük ihtimal genel kültürü(!) daha çok gençlere yönelik kitaplar ve dizilerden oluşuyor)

maşallah baya iyi araştırmışsın. Ancak latife diye bişeyi bilir misin? biliyoruz herelde gülle gidilmeyeceğini? Şu at gözlüğünü bi çıkar :) Arkadaşça takılmak :D hı hı aynen sen biliyosun zaten yaşanmışlıkları ben değil

Senin gibi yaşamış,düşünen dolu insan var. Çok iyi anlıyorum. Ayrıntıları bilmeme gerek yok. Ve hala yaptığın da haklıymışsın gibi davranmıyor musun bitiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aralar fazla kız konusu görünce aklıma geldi. Bende bir konu açmıştım bu kız konularıyla ilgili, bir bakayım dedim.

Şuan tekrar görüyorum ki erkeklerimizinde pek bir farkı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.