Şimdi Ara

BUNLAR NASIL KİTAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün hocamız ne yazıkki zorunlu kitap listesi verdi içinden bir kaç kitap biliyorum onlar planda vardı zaten fakat şimdi başka kitaplarda var en güzeli hangi kitaplardır bunların hangisini okumassam birşey kaybetmem

1)Dönüşüm-Franz Kafka
    2)Tehlikeli Oyunlar-Oğuz Atay
    3)AmokKoşucusu-Stefan Zweig
    4)Aziz Bey Hadisesi-Ayfer Tunç
    5)Ben Bir Gürgan Dalıyım-Hasan Ali Toptaş
    6)Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay Anar

• güzel kitaplar hepsi lakin ilk önce senin hocam maalesef zorunlu kitap verdi kafasını kırmak lazım.

Dönüşüm kısa bir kitaptır. Ama önce puslu kıtlardan başla derim. yerli olması dikkatini celbeder.
  • Hayır hocam kitap okumayı seven biriyim dönüşüm puslu kıtalar atlası zaten listemde vardı fakat hocaların bize bu kitapları okumayı zorunlu kıldırması hoşuma gitmiyor.Sonuçta zorunlu iş olmaz ççünkü ben yazın kendime okucak kitap listesi yapmıştım
  • hocanızın zorunlu kılması normal eğer belli bir şey öğretmek isterse. Eğitim zorunluluktur birazda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

hocanızın zorunlu kılması normal eğer belli bir şey öğretmek isterse. Eğitim zorunluluktur birazda.

Okucam ama zorunlu olması hoşuma gitmemişti oğuz atayın bu kitabını okudunuzmu nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz bey hadisesi ni okumazsan bişey kaybetmezsin
  • Tehlikeli Oyunları okumazsan çok şey kaybedersin, ayrıca Amok koşucusu da güzel.
  • Okucaz herhalde hepsini

• İyi kitaplar sana kesinlikle birçok şey katacaktır. Kitapları da zorunlu kılmasa çoğu insan okumayacak bunları. Senin gibi düşünen çok az insan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: baymeursault

İyi kitaplar sana kesinlikle birçok şey katacaktır. Kitapları da zorunlu kılmasa çoğu insan okumayacak bunları. Senin gibi düşünen çok az insan vardır.

Haklısınız hocam hoca kitap vermese millet eline kitap almıyor sonra cahil cahil konuşuyorlar

• Ne guzel ogretmenmis. 4 numara haric hepsi guzeldir. Keske boyle egitmenler olsaydi yasamimda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemiyette pistim

Ne guzel ogretmenmis. 4 numara haric hepsi guzeldir. Keske boyle egitmenler olsaydi yasamimda.

Yukarda bir arkadaşta sevmediğini söylemiş çokmu kötü kitap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.