deyince Adam: "a aaa ..tamam o zaman" demis ve durumu kabul etmis" Sonra bizim bürokrat Rahmi Koç'un vine gitmis: " kiziniz için harika bir koca adayi buldum" demis.Rahmi Koç sasirarak: " ama benim kizim daha çok küçük" diye itiraz etmis.Bürokrat: " ama bu gençadam DÜNYA BANKASI'nda baskan yardimcisi" deyince. kizin babasi: " a aaa... tamam o zaman" diyerek duruma
hemen razi oluvermis.Sonunda bizim bürokrat DÜNYA BANKASI baskanini ziyarete gitmis ve demis ki: "baskanim, size harika bir baskan yardimcisi adayi buldum" Baskan: " iyi ama benim zaten ihtiyacimdan fazla yardi! mcim var" deyince Bürokrat: ama bu Rahmi Koç'un damadi" demis.Baskan da " a aaaa...tamam o zaman" demis.
Iste politika budur...
*** Churchill
Ikinci Dünya Savasi sirasinda Ingiltere Basbakani Churchill radyoda konusma yapmaya gidiyormus. Radyoevinin kapisina gelince, bindigi taksinin soförüne sormus: - Beni yarim saat bekleyebilir misin? Karanlikta müsterisinin yüzünü seçemeyen soför: - Özür dilerim, sör, ama basbakanin konusmasini dinleyecegim. Churchill yurttasinin bu ilgisinden pek hosnut kalarak iki sterlin uzatmis. Soför parayi aldiktan sonra yerlere egilerek selam vermis: zaten kimin umrundaki Churchill, sizi bekliyorum, efendim
&&&
Hitler ve Stalin
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der.
Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapiyorsu! nuz?" Hitler cevaplar: "3. Dünya savasini planliyoruz." Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"
Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldürecegiz" der.
Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!"
Hitler Stalin'e döner ve der ki:
"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!"
&&&
Adolf
20. yüzyilin basinda bir evde kucuk bir cocuk babasina sormus: - "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer yapmak günah midir?" Baba ilgisizce; - "Günahtir evladim" demis - "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah midir?" - "O da gunahtir evladim" - "Peki baba japonlarin beyinlerinden corba yapmak gunah midir?" - "Ooofff! o da günahtir evladim" - " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun yapmak gunah midir?" Baba en sonunda dayanamaz: - "Degildir ulan. oooff bee Adolf , nerden aklina gelir boyle so! rular sormak?!..."
&&&
Texsasli Bush
Bir Ingiliz doktor diyor ki :
-"Tip bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamin beynini aliriz ve baskasina koyariz ve onu alti haftada is arayacak hale getiririz."
Alman doktor diyor ki :
-"Bu hiç birsey degil; biz bir adamin beynini çikaririz ve baskasina koyariz ve onu dört haftada savasa hazir hale getiririz."
Amerikali doktor da diyor ki ;
-"Beyler siz çok geridesiniz. Biz Teksastan bir beyinsizi aldik ve beyazsaraya koyduk. Simdi ülkenin yarisi is ariyor, yarisi da savasa hazirlaniyor."
&&&
Hangi Otelde Kaliyolar
Isvicre Çin`e savas ilan etmis. Bir sekilde Çine kadar gelmisler. Haber Çin basbakanina geç ulasmis. - Basbakanim Isviçreliler saldirdi Pekine girdiler - Isvicre de ne? - Avrupada bir ülke - Kaç kisi bunlar? - 5 milyon - Peki hangi otelde kaliyorlar
&&&
Hitler
Hitler üç esir yakalamis, Ingiliz, Fransiz ve bir Yahudi.
- "Size soru soracagim, bilirseniz sizi birakacagim" demis.
Ingiliz'e sormus
- "Titanik kaç yilinda batti?"
Ingiliz hemen cevap vermis
- "1912" diye.
Hitler göndermis Ilgiliz'i. Fransiz'a sormus bu kez:
- "Titanik'te kaç kisi öldü?"
Fransiz cevap vermis
- "1050".
- "Tamam, sen de gidebilirsin" diye özgür birakmis.
Ve Yahudi'ye dönmüs;
- "Say lan isimlerini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme