Şimdi Ara

bunlardan biri mi yoksa hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dark EvoPad R9726
    Mobee T1600

modellerini @bypangea sayesinde buldum...

fiyat sınırım 500 lira... haydi %10 esneme payı olsun 550 lira...

bunlardan biri mi yoksa hangisi?

• Quantum94 derim ben sağlam bir tabler çinli muadili pipo m8 pro arat biraz google amcada... Ama en ucuz fiyatı hatırladığım kadarıyla 600 civarı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    codegen quantum 94 rk 3066 çift çekirdek işlemcili olandan bahsetmiş zaten pipo m8 ile ayni diil ama kasa birebir ayni yanilmiyorsam
  • mobee T 1600 modelini kafadan sil derim listeye hiç sokma.
    ekran soluk ve yavaş bir cihazdır
  • lavaboo kullanıcısına yanıt
    Hocam rk3066 işlemcili olan ultimix94 yani pipo m8 diğeri ise rk3188 işlemcili quantum94 yani pipo m8 pro...

• Servis ve yazılıma önem veriyorsan kesinlikle codegen alma. Çok net söylüyorum Apple, Samsung almayacaksam alacağım tek tablet markası Artes'tir... Artes Q812 modelini bir incelemenizi tavsiye ederim. 330tl fiyatı var ama 430 olsa bile alınası bir tablet...
  • malilion kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o fiyat gerçekten çok ucuz o özellikler için... Eskiden daha pahalıydı ama gerçekten o fiyata kesinlikle düşünmeden alınabilir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cidegen Ultimix 95 sahibiyim. Ama cihazı bugün iade için geri gönderdim. Tabletten çok memnundum. Ancak arka kapak alüminyum olduğu için wifi gücü biraz zayıf kalmış. Bu wifi olayı ve servisini çok amatör bulduğumdan dolayı iadeye gönderdim. Tableti iade almamaları için hiçbir neden olmamasına karşın iade alacaklarına inanmıyorum ama umut dünyası işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malilion -- 4 Ekim 2013; 1:02:14 >
    O konuda artes bir numara bence... Q1003 almıştım onladan arka kapakta sorun vardı yenisiyle değiştirdiler. Yeni gelende sorunluydu aldığım yere geri gönderdim artes kabul etmiş paeam iade edilecek... Keşke sorunsuz olsaydı çok hoşuma giden bir modeldi... Adamların servis süper... 10 numara 5 yıldız...

• Aynen hocam konu servisse eğer Artes'in üstüne tanımam

Gerçekren üstlerine yok... Biraz kalite kontrolü geliştirlerse süper olur...

Aynen dediğin doğrudur acer_sahibi yazımı düzeltecektim ama forumda sıkıntı oldu bir an düzeltemedim
    Sorun değil hocam... Bu konularda bilginiz benden daha fazla... Ekliyeyim dedim... m6 hala duruyor mu? Meraktan sordum...

Satildi ama bu gün yeni teslim aldim ptt den bu seferki 25 gunde geldi bu son m6 zaten girtlaga kadar m6 oldum diyebilirim son 2 aya yakindir bir dahada almam artik:-)
  • Ben de Quantum4 alacaktım. CODEGEN'in servisinin ilgisizliğiyle ilgili yorumları ve şikayetleri görünce vazgeçtim dostum.
    Gına geldi diyon hocam yani... Başka bir ürüne geçiş yapma vakti geldi o zaman...

• artes q serilerini incelemeye başlayayım o vakit...

gına geldi ama şimdilikte bu ayarda bundan iyi bir cihaz daha çıkmadı.
    Anca sene başına yada sonrasında yeni model çıkar sanırım
    Hocam ya ayıptır sorması da kaça satıyordun m6'yı?
    Aslında benim çok hoşuma giden bir tane pil ömrü açısından canavar bir tablet var. Icoo icou fatty 2 diye.
    Aslında benim ilgilendiğim 2gb ram'li olan model ama her yerde bulunmuyor.
    Sürekli irtibatta olduğunuz bir satıcı var mı? Sorma ihtimaliniz var mı acaba?

Teşekkürler...
    forumada koymuştum linki.

http://forum.donanimhaber.com/m_81176643/f_//tm.htm#81176643

Dediğin cihazıda araştırırım en uygun fiyat ne ise bildiririm sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.