Şimdi Ara

BUNLARDAN HANGİSİ? YARDIM EDİN LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haziranda düğünüm var ve TV işini halen çözebilmiş değilim. Bu philipslerin farklarını bile çözebilmiş değilim. Bu gün LG yi almak niyeti ile evden çıktım, satıcı ısrarla PFL6877 önerdi. Ne yapayım? Lütfen Yardımcı olun bana

PHILIPS 47PFL6877K/12 DVB-S FHD 3D LED LCD TV+4 GÖZLÜK
    http://www.teknosa.com/urunler/110012412/philips-47pfl6877k12-dvb-s-fhd-3d-led-lcd-tv4-gozl

PHILIPS 47PFL6907K/12 FHD 3D LED LCD TV
    http://www.teknosa.com/urunler/110012426/philips-47pfl6907k12-fhd-3d-led-lcd-tv

LG 47LM660S DVB-S 3D FHD LED LCD TV +4 Gözlük
    http://www.teknosa.com/urunler/110012320/lg-47lm660s-dvb-s-3d-fhd-led-lcd-tv-4-gozluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurtmelih -- 18 Mart 2013; 21:58:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noxii

Merhabalar,

Haziranda düğünüm var ve TV işini halen çözebilmiş değilim. 46", 47" boyutlarında 3d Led TV arıyorum ve yine bu sisteme bağlayabileceğim güzel bir 5 + 1 ses sistemine ihtiyacım var. Hepsi için toplam bütçem 3500 TL Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

philips 46pfl7007 (2'li ambilight aktif tek gözlük hediye)
    panasonic 47et50 (aktif gözlük hediyesi yok)
    philips 47pfl6877 (3'lü ambilight pasif 4 gözlük hediye)
    panasonic et5 (pasif gözlük hediyesi yok)
    Ses sistemi ise önceliğe göre değişir(sinema,müzik)
    logitech z-906 filmlerde resmen ağzını açık bırakır parasına göre(800 lira civarı sanırım)
    ya da samsungun lg nin philips in panasoniğin hazır 5+1 lerine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 17 Mart 2013; 11:27:18 >

• Ayrıca 5+1 ses sistemi işini ne yapacağım? Amacım akşam işten geldiğimde şöyle keyifle film izleyebileyim. Radyosu blurayi vs olan bi 5+1 ses sistemi mesela ama hangisi?
  • Tvlerden açık ara 6877. Amb xl ve SD başarısı yeter. Plase Et50 olabilir. HX750 de rakibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modric14 -- 18 Mart 2013; 23:16:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Diğer söylediğiniz modelleri pek anlayamadım. Ses sistemi olarak ne önerirsiniz? Toplam bütçem 3500 TL
  • Merhaba, ambilight çok tavsiye edebileceğim birşey deil. kendi düşüncem, karanlıkta tv izlerken evin pavyon gibi ışıl ışıl renklenmesini istemem. onun haricinde phılıps görüntü anlamında fena sayılmaz ama içerik olarak cok yoksun. LGnin ve Samsungun Smart içeriklerine yetişemez. özellikle Lgnin Magicmotion kumandası mükemmel içerik olarak hem daha hızlı hem daha zengin. O yüzden LG yada Samsung Tercihin olsun. Lgde 660 serisi ve üstü, samsungda 7000-8000 tek geçilir :)
  • İçeriğe yetişemez derken? Ne gibi farklılıklar var?
  • görüntü iyi olsun istersen pansonic sony philips alacaksın ( tabi mediaplayer şart bunlara ...bu sorunu bilerek alman gerekir....)

st50
    et50
    et5

7007
    6877
    5507

sony pahalı gelir...

hx750

ıvır zıvır istersen lg samsung alacaksın ( smart mediaplayer özellikleri iyi....)

660s
    640s

samsung 7-8 pahalı gelir gerisi çöp

bu arada satıcılara da inanma ne zaman gitsem lg yada samsung süper gel sana satalım diyolar :( primler yüksek .... plazmacılar plazma süper diyor ... kafayı yersin bunlar yüzünden tvlerin sorunlarını söyleyince ilk defa duydum diyolar :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 19 Mart 2013; 18:37:07 >
  • Kesinlikle hocam panasonic, philips, sony iyidir ama plazma almayın artık bence, sony de maalesef ki çok pahalı. F/P ürünlere sahip en iyi marka Philips şu an için. Satıcılara inanmayın onların hepsi lg ya da samsung promotoru elemanı, parayı veren düdüğü çalar misali :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.