Şimdi Ara

Bunları Biliyor musunuz? Köşesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
8.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzaN

Sonuncusu çok ilginçmiş

Burda daha ayrıntılı bulabilirsin.
  • Misty caterpie'lerden korkar.Hatta 3. bölümde Ash'in caterpie'sinden bile korkmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeePes

Misty caterpie'lerden korkar.Hatta 3. bölümde Ash'in caterpie'sinden bile korkmuştur

misty catarpie'lerden değil bütün böcek pokemonlardan korkar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

birkaç söyliyeceğim var bir kere en uzun pokemıon wailord(balina)dur 14.5 metre gibi bişey ve çoğu pokemon hayvanlara benzemio voltorb gastly porygon celbi(ot gibi bişi) lugia groudon arceus vb. sonra,taş işine girersek 1 den sonra mx happinessle bebek pokeler gelir hani biri yazmıştıya bonsly doğuramıyo diye çünkü o bebek aynı ıgglybuff pichu vb. gibi sonra, oyunlarda digglet bazı yerlerde zıpllamak yerine tünel kazıyo sonra,meowthlar aslında yürütyemez ve konuşamaz ama yürümeyşi öğrenebilirler sonra,manaphynin çouğu phione manapbhyden daha uzun ve apırdır bir digglet(20cm 800gram) bir wailordla(14 m ve 4 ton mu neydi?) çitleşebilirtransformu 3 pokemon öğrenir 1.si mew 2. ditto ve 3.smeargle sketchle haunter tradesiz evrim geçirip gengar olmaz ama vahşide old chateu da var ve son olarak slaking bir mewden daha güçlü ve neredeyse mewtwoyla aynı güçtedir(670 base stat total) ama onu şu jessienin dandik (ama evrim geçirmemiş hali wynaut bnm en sevdiğim pokemon) onu iki counter ile yenebilir hatta bu yüzden offical tournumentlerden(avrupada olan savaşlar) çıkarılan bir pokemondur mewtwo en çok sp atka sahip olan EVENT dışı pokemondur ve en çok sp atk soul dewle latiostadır MAX 591!!! bunları koyun.

wailord 4 ton değil 877.4ibs yani 394 kilodur

ancak boyu 14,5 metredir ve en uzun pokemondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vio0035 -- 24 Mayıs 2011; 8:13:55 >

• Hata var en hafif pokemon 0.1 kg ile Gastly ve Haunter. Bunlardan sonra Azelf Uxie Mesprit üçlüsü 0.3kg geliyor.
    Ayrıca en ağır pokemonun groudon olduğu doğru. 950 kg. Wailord ise 398 kg.
  • burada gördüğünüz bütün pokemonlar total olarak 600 yani genelde battle subvay vede battle towerde kullanılan pokemonlardır
    http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Pseudo-legendary
    kendilerine ait adları ise pseudo legendary dir
    ayrıca slaking çok güçlü olmasına rağmen özelliğinden dolayı bir tur maç yapar diğer tur yapmaz
    Eğer slaking dream world den alınmışsa özelliği farklı olduğundan çok kuveetli bir pokemon elde edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izanagi-no-Okami -- 24 Mayıs 2011; 21:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Hata var en hafif pokemon 0.1 kg ile Gastly ve Haunter. Bunlardan sonra Azelf Uxie Mesprit üçlüsü 0.3kg geliyor.

kimya kurallarına göre gazın ağırlığı bulunmaz hacmi bulunur buna göre gastly ve hunter ın ağırlıkları bulunmaması gerekir
  • en güçlü pokémon tüm pokémonların atası olan mew değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vio0035

quote:

Hata var en hafif pokemon 0.1 kg ile Gastly ve Haunter. Bunlardan sonra Azelf Uxie Mesprit üçlüsü 0.3kg geliyor.

kimya kurallarına göre gazın ağırlığı bulunmaz hacmi bulunur buna göre gastly ve hunter ın ağırlıkları bulunmaması gerekir

Dostum yanlış yapıyorsun. Kimyaya, fiziğe girersen pokemonun amacı kalmaz ki
    Ona bakılırsa 216 kg ağırlığındaki Lugia nasıl kuş gibi uçuyor? Dragonite gibi pokemonlar da buna örnektir.

• quote:

quote:

quote:

Dostum yanlış yapıyorsun. Kimyaya, fiziğe girersen pokemonun amacı kalmaz ki
    Ona bakılırsa 216 kg ağırlığındaki Lugia nasıl kuş gibi uçuyor? Dragonite gibi pokemonlar da buna örnektir.

ağır birseyin ucamayacağını düsünüyorsan an-225 yani dünyanın en ağır ucağı olan (aldığı yükle beraber 890 ton) antanov'un nasıl uctuğunu da bilmiyorsunudur ;)

• ben hemen acıklayayım nasıl uçtuğunu kanat açıklığı: 88 metredir ve 6 devasa motoru vardı. simdi lugia ya gelelim lugianın kanat gücüne bakıldığında bir kanat cırpması okuduklarıma göre 40 gün fırtına cıkmasına sebep oluyormus bu kanat gücüne sahip bi kuşun o kiloda uçması bence normal sence ? ;)
  • Uçakla bir mi tutuyorsun? Sence bir Lugia'nın kanat çırpması 40 gün fırtına çıkmasına sebep olabilir mi? Bunu açıkla bakalım. Ayrıca Lugia çok seri bir şekilde hareket ediyor. Bu kiloda ve bu büyüklükte bir şeyin bunu yapması normal mi sence? Aynştayn fail oldu.
  • quote:

Uçakla bir mi tutuyorsun? Sence bir Lugia'nın kanat çırpması 40 gün fırtına çıkmasına sebep olabilir mi? Bunu açıkla bakalım. Ayrıca Lugia çok seri bir şekilde hareket ediyor. Bu kiloda ve bu büyüklükte bir şeyin bunu yapması normal mi sence? Aynştayn fail oldu.

ucakla bir tutuyorsun işte genel kültür meselesi uçakların kuşların gözlemlemesinden sonra yapılmaya karar verilmesini de bilmeyen bi adamla neyi tartısıyorum

einstein diyenler saolun dalga geçmeniz için siz belki amele olabilirsiniz am ben havacı teğmenim bunları bilmem gayet normal dalga geçmek için bisey yazanlar hiç birsey bilmiyor demektir. ;)

• quote:

quote:

Uçakla bir mi tutuyorsun? Sence bir Lugia'nın kanat çırpması 40 gün fırtına çıkmasına sebep olabilir mi? Bunu açıkla bakalım. Ayrıca Lugia çok seri bir şekilde hareket ediyor. Bu kiloda ve bu büyüklükte bir şeyin bunu yapması normal mi sence? Aynştayn fail oldu.

ucakla bir tutuyorsun işte genel kültür meselesi uçakların kuşların gözlemlemesinden sonra yapılmaya karar verilmesini de bilmeyen bi adamla neyi tartısıyorum

einstein diyenler saolun dalga geçmeniz için siz belki amele olabilirsiniz am ben havacı teğmenim bunları bilmem gayet normal dalga geçmek için bisey yazanlar hiç birsey bilmiyor demektir. ;)

Lugia bir kuş gibi süzülüyor diyorum. Ani hareketler yapabiliyor. Mesela düz giderken aniden yönünü değiştirebilir. Uçakla bu yüzden kıyaslama diyorum. Bir kuşun ağırlığı ne kadar ki böyle hareketler yapabilsin. Ama Lugia 216 kg ağırlığında ve bunları yapıyor. Ayrıca uçakla Lugia'yı kıyaslayanı da ilk defa görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Lugia bir kuş gibi süzülüyor diyorum. Ani hareketler yapabiliyor. Mesela düz giderken aniden yönünü değiştirebilir. Uçakla bu yüzden kıyaslama diyorum. Bir kuşun ağırlığı ne kadar ki böyle hareketler yapabilsin. Ama Lugia 216 kg ağırlığında ve bunları yapıyor. Ayrıca uçakla Lugia'yı kıyaslayanı da ilk defa görüyorum.

Uçakların kuşlara bakılarak yapıldığını bilmeyen birini de ilk defa görüyorum... ayrıca kıyaslamam daki amac sen o ağırlıktaki bi kusun ucmasına karsılıkdı bende ucağı gösterdim eğer ki söylediğin slolom yapmaksa her hangi bi f-16 f-28 uçaklarına bakabilirsin veya en son yapılan gözlem kus insansız aracını da inceleyebilirsin ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uçakların kuşlara bakılarak yapıldığını bilmeyen birini de ilk defa görüyorum... ayrıca kıyaslamam daki amac sen o ağırlıktaki bi kusun ucmasına karsılıkdı bende ucağı gösterdim eğer ki söylediğin slolom yapmaksa her hangi bi f-16 f-28 uçaklarına bakabilirsin veya en son yapılan gözlem kus insansız aracını da inceleyebilirsin ;)

Saf mısın dostum? Ben uçakla kıyaslama derken, uçak bir anda geri gidebilir mi? Ya da en basitinden havada sabit kalabilir mi? Anlamıyorsun herhalde.

• Arkadaşım pokedexde olan bir bilgiyle kavga ediyosunuz ona bakılırsa elektrik saçan bir buzdolabıda saçma ama rotomun bir türü öyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saf mısın dostum? Ben uçakla kıyaslama derken, uçak bir anda geri gidebilir mi? Ya da en basitinden havada sabit kalabilir mi? Anlamıyorsun herhalde.

Söylediğin bu sözlede ne kadar bilgisiz olduğun belli bir kuşun geri geri gidebileceğini veya bi anda geri gidebileceğini söylüyorsun bi f-16 da bi anda geri gider ama ne bi kus ne bi ucak geri geri gidemez ayrıca hiç bi kus havada sabit kalamaz kanatlarını cırpması gerekir bi da sabit olmadığının bi göstergesidir yaptığın her yorumda batıyorsun daha fazla kendini alcaltma konu dısına kaydı zaten konu daha fazla seni ezmiyim sözlerimle

• ben ta en başta sana katılıp gastly ve hunter'ın hafif olduğunu söyledim ama yorumlarının hepsine baktımda insanları hep terslemeye yönelik bu kadar egoist olma sana katılınıldığı bi durumda bi insanları tersleyebiliyorsan bu k.bakma senin sorunun
  • sen havacı tegmensen pokemon bolumunden uzak dur o zaman kardeş

bak havacılık bolumu falan var onlara taıkıl
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.