Gün geçmiyorki bilişim teknolojisinin artması ile internet kullanımınında aynı seviyede artıyor. bu internet kullanımı ile zamanını biliçli bir şekilde internet başında geçirenler olduğu gibi sırf zaman geçsin diye boş boş gezinenlerde. hiç düşündünüzmü elimin altında bütün dünya varken, neden bende bu dünyanın nimetlerinden yararlanmıyorum diye..!! Hepimizin duyduğu şeyler aslında hep aynı, anket doldur kazan, mail oku kazan, yaz kazan, çiz kazann....yani hep kazan... Evet hep kazanabilirsiniz,,,ama neyi nasıl yaparak kazanacaksınız, anket doldur kazan" tamam ver doldurayım, kazanayım" hele bana kalsa günde bin tane doldururum, ama bu anketi bana kendim gönderecek değilim, demekki bana kazanmam için bu anket listelerinin gelmesi lazım..buradan çıkartılan sonuç anket doldurarak kazanmak için anket listesine ihtiyacım var,bunu kim gönderecek anket şirketi, kim bu anket şirketleri, yada günde kaç anket gönderecekki ben kazanayım..ortalama 3 dolar olsa günde 3 anket doldursam aylık hesapladığımda iyi para, demekki bu anket şirketlerinin isimmi lazım en başın..üye olacağım ve bekleyeceğimm!!!! bunu nerden bulabilirim derseniz http://kazancinyolu.com bakabilirsiniz.. Benim altın sözüm, öğrenmen yeterli.. sadece geldim,gördüm ve öğrendim demeniz yeterli.....
aşağıdaki yazıda anket doldurup kazanma ile ilgili tüm detaylar mevcut