Bildirim
Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) (18. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
urban chaos OLACAKTI. -
97liyim söylediğiniz çoğu şeyi hayal meyal hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O değilde baykuşlu ekran koruyucu Adam's Ailesini hatirlatti nedense atari de oyunu vardi amma severdim. Hey gidi günler.
-
ben bu konuyu neden görmedim yaa -
Kimse hugo'yu adam olacak çocuğu söylememiş..Pokemon -
+1quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
82 liyim hepsini hatırlıyorum.
-
windows 98 de oynadıgım bı araba yarısı vardı bir bölümü cölde geciyordu ismini bilen var mı? -
o şatoyla leoparı hatırlıyorum 19 yaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: Lu£
Bu filmi hatırlayan var mı beyler?
Cocukken showtv verirdi.Kucuk bi cocuk kanalizasyondaki girdaba dusmesiyle bu dunyaya geciyordu.Cok oluyor aramistim bu filmide bulamamistim.İsmi legend li biseydi sanirim.
fifa 2000 vardı.wolfied diye bir oyun vardı bilen bilir.birde sanal çiçek yetiştirirdim.ama pcden önce atari vardı.mortal combat, tekken, street fighter, kung fu, mario, tank, popeye, execikebike mı ne vardı motor yarışı, yarışa 10 kişi başlayıp yolda bin kişi geçerdik.duck hunt vardı, ördeği vuramayınca uyuz bir köpek çıkıp gülerdi.captain commando vardı mesela, çok severdim.daha aklıma gelmeyen çok oyun var.
ha birde şeyi hatırlıyorum, gtanın ilk oyunları 2d idi.tepeden bakardık olaya.punisher vardı mavi kaplan diye geçiyordu sanırım adı.cadillac and dinasaur diye bir oyun vardı, mustafa diye karakter vardı bir tane.
eskiler iyiydi be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
quote:
Orijinalden alıntı: Lu£
Bu filmi hatırlayan var mı beyler?
Cocukken showtv verirdi.Kucuk bi cocuk kanalizasyondaki girdaba dusmesiyle bu dunyaya geciyordu.Cok oluyor aramistim bu filmide bulamamistim.İsmi legend li biseydi sanirim.
Aynen hocam öyle başlıyordu film.İsmi erdem savaşçıları filmin.Çocukken çok sevmiştim,belki arayan falan vardır dedim. -
-
-
vay beeeeeeeeeeee -
ziyaretciler vardi gece trt1 de cikardi korkarak izlerdim sonra bir dizi daha vardi ismi aklima gelmiyor oda bilimkurgu dizisydi uzayli bi yaratik vardi insanlari oldurup uzuvlarini kendi vucuduna takiyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X