Şimdi Ara

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
440
Cevap
30
Favori
26.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

(daha eskileri de vardı da kimbilir nerede, bunlar yeni sayılır
  • Beyler Playstation'da eskiden bir tank oyunu vardı böyle tankları vuruyorduk felan ilerliyoduk, yerine göre tanklar açılıyodu istediğimiz tankı seçiyoduk felan
    garip tanklar vardı 2. Dünya Savaşın'da kullanılan tanklar gibi. Onu bulabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

http://2.bp.blogspot.com/-1KYC9wCKDNA/UEt5FIFI07I/AAAAAAAABoQ/oMyhTophLM8/s1600/snow+bros+game.jpg

Şunu eskiden ne çok oynardım ya. İsmini hatırlıyorsanız hatırlamamda yardımcı olabilir misiniz? Tekrar bulup oynamak istiyorum.

hocam verdiğiniz linkte yazıyor zaten Snow Bros bu oyunun adı,

http://www.snowbrosoyna.net/oyna.php?f=25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 6 Aralık 2012; 23:08:32 >
  • ilk resmi kesinlikle biliyorum ama hatırlayamadım bilen birisi ?
  • İşin kötüsü de 20 yıl sonra far cry 3 hıtman gibi grafik bombası oyunlar mazi olacak grafiklere bak deyip gülecekler 8 gb ramlı i7li pclere oha böyle pc mi varmış diyecekler windows 8 i koyup gülecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

http://2.bp.blogspot.com/-1KYC9wCKDNA/UEt5FIFI07I/AAAAAAAABoQ/oMyhTophLM8/s1600/snow+bros+game.jpg

Şunu eskiden ne çok oynardım ya. İsmini hatırlıyorsanız hatırlamamda yardımcı olabilir misiniz? Tekrar bulup oynamak istiyorum.

hocam verdiğiniz linkte yazıyor zaten Snow Bros bu oyunun adı,

http://www.snowbrosoyna.net/oyna.php?f=25

Ah dalgınlığıma gelmiş. Teşekkürler.
  •  Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

• Beyler bir oyun vardı deve kuşu seçip yarışıyorduk.mor şapkalı bi devekuşu vardı ben hep onu alırdım.hatırlayan çıkmaz büyük ihtimal.bilgisayar oyunuydu.

• bi de atilla taşın kara kedi kara kedi aramıza yine girdi şarkısı vardı onu bulamadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 6 Aralık 2012; 23:31:46 >
  • Özellikle snow bros'u görünce duygulandım lan
  • her şeyi geçtim, şu bile bizim için bir ayrıcalıktı.. ayda 1 kere annem ile çarşıya çıkcam da çocuk menüsü yicem ha, vay be.. Şimdiki çocuklarda her şey var o yüzden mutlu olmuyorlar..

• quote:

ilk playstation'umu 1997 yılında almanyadan kuzenim getirmişti (yanında aşşağıdaki iki oyun ile birlikte)

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

playstationdan önce;
     Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

EDIT: madem başladım, akşam daha eski oyunları da paylaşayım, ataride oynadıklarımızı, hatta daha eskileri, evden okuldan kaçıp atari salonlarında yakalandığımız oyunları

Allahim Croc bilen biri.Sukurler olsun!!!!

Bu arada duygulandim valla.Ozlemisim hepsini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

ilk playstation'umu 1997 yılında almanyadan kuzenim getirmişti (yanında aşşağıdaki iki oyun ile birlikte)

Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

playstationdan önce;
     Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+) Bunları Hatırlayanları Bir Görelim.. (20+)

EDIT: madem başladım, akşam daha eski oyunları da paylaşayım, ataride oynadıklarımızı, hatta daha eskileri, evden okuldan kaçıp atari salonlarında yakalandığımız oyunları

bilmezmiyim hocam böyle orjinaldi hemde oyun arkası siyah olan cd lerden, kocaman kutusu vardı, içinde kitapçık fln vardı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

playstationdan önce;

bilmezmiyim hocam böyle orjinaldi hemde oyun arkası siyah olan cd lerden, kocaman kutusu vardı, içinde kitapçık fln vardı

Mobilim uzun alinti yapmak zorunda kaliyorum kusura bakmayin.

Hocam benim PS'da 40Winks adinda efsane bir oyunum vardi.Cok korkardim oynarken bilmem oynadin mi?

Bilgisayarda oynayabildim ben Croc'u ve mukemmel bir oyundu hatta golde sandallarla yarislar filan vardi.Cehennem gibi bir yer vardi.Gariptir o kadar yer etmis ki hafizamda heralde bi gun hafizami kaybetsem biri bana Croc oynatsa herseyi hatirlarim :)

Hele o ziplarken cikarttigi ses yok mu..

Yalniz ben bu oyunu 1-2 yil once indirdim ve oynadim Windows'da.Fakat cocukken cozebildigim bir cok seyi cozemedim bu bolumu gecemedim kaldim orda.Acaba nasil bir dusunce yapisiyla oynamisim ya da zamanla IQ seviyemde gerileme mi oldu cozemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki çoğu kişi çocukken oynamıştır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: erenx68

quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

duygulandım

bide bombalı bi oyun vardı sonra tabancayla ördek avlardım

nerde o eski günler
  • quote:

Alaaddin ile Bugs Bunny. O oyunlara çocukken ömrümü vermiştim ya.
  • Ne kadar güzel bir konu olmuş bu böyle...

Gördükçe aklıma gelen görsellerin arkadaşlarca eklendiğini görünce daha da mutlu oluyor insan. Bir de çocukluğum ne güzel geçmiş dedim doğrusu

Feneri Aykut Kocaman çalıştırıyormuş galiba

bu arada

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.