Güzelmiş harbiden saol paylaştığın için ama yeri bura değil
upupup
varmı böle başka bildiğiniz video paylaşırsanız seviniriz..
quote:
Orjinalden alıntı: Aloneperson
quote:
Orjinalden alıntı: 0nLy1NighT
Fazla şikayet edeni mod sanıyolar iste ne olsun
Sen İlkonce İmzanı Duzelt Kural Dısı İmza Kullanıyorsun
İşte geleceğin mod olmak isteyen lmrı.
quote:
Orjinalden alıntı: xxIKaaNIxx
Bugün Arkadaşım Adice Bir biçimde soyulduktan sonra dünyanın ne halde olduğunu gördüm ve ağladım yeter bu kdr ağlamak bana
Kanky sen soyuldunmu ?
Ağlamadım...
ağladım valla isteyene ss veririm neden ağladım die sorun cunku aynısı benim başıma geldi sonunda ölum yoktu ama...
inanın onu ne kadar sevdiğimi ona söyleyemedim bir turlu bir gun aradım dedim ki biliyo musun buraya ilk taşındıgımızda seni ne kadar seviyordum her gece seni duşunuyordum. O da gulmuş ve iyiki geçmişte kalmış cunku ben seni arkadaşım olarak göruyorum demişti bende o gunden sonra onu aklımdan cıkarmıştım... Çok iyi anlıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
öylesine bakayım şikayet ediLmiş mi diye hemen etmişLer
töbe yarabbim batıyor sanki konu
+1...güsel video ama içimi cok pis ettin
olm adam olmıcanız knight online RESİMLER VİDEOLARDA lanet olası bi aşk hikayesinin bizi ilgilendirdiginimi düşünüyorsun eger öle düşünüyorsan sana büyük 1
ben bu ilk videoyu çoook önce biliyodum ama video yoktu ozamanlar forumda okumuştum
bu video yu izledikten sonra kimi sevsem hemen söledim hepsinde mal durumuna düştüm ama olsun
2.yi ilk defa izliyorum ama ben bunların gerçek olduğuna inanmıyorum 2side insanları ağlatmak amacıyla yazılmış güzel hikayeler yapanlarada teşekkürler
konu yerinde deil ama etkileyici gerçekse duyguları saklamaktansa dışa vurmak daha iyi bence
offf çok güzel bea bi sewgilim olsaydı bunları yaparddım
Ne yalan söyliyim hiç duygulanmadım.. Çünkü saçma ve reyting amaçlı olduğunu biliyordum Hiç bir şey intihara değmez..
1. İzledim ve ağlamadım 2. İyi guzel bseyler paylasmak istemissin ama bunun yeri bura deil konu dışı war baska bolumler war surusuyle knight bolumunden baska bseye bakmadıın iicn blmessn 3. Demekki neymis aşık oldun mu soylicekmisin platonik olmycakmısın yoksa kalırsn ole :D
ben daha önce izleyip ağlamıstım yine ağlatmayın
1. sinde ki cocuga uzuldum yafs ben bi aşık olsam hemen soylerim de olamıyom ki etraf guzel kaynıyo hepsi benim olmalı (AbazaDh.gif)
2 side feyk -neyk feyk ulan feyk yani sahte
ben de hiç aglama belirtisi yok duygularıma nolduuuuuu şaka şaka ama bi aglama yok şuan .