Şimdi Ara

Bunların %1 bile gerçekse vay halimize (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
5
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kapsamda 2030 yılına kalmadan kıyamet kopacak. Peki bu Amerika salak mı? Biz 2000'leri düşünürken bu adamlar 2001'i düşündü, biz maya takvimini düşünürken bu adamlar 2030'u düşündü. Ve Amerika'da gerçekleşecek büyük planların çoğu 2030'lara gidiyor. Öncelikle Amerika'da mutlaka bir iç savaş çıkacak ama bu şu anda olmaz, Çin ve Rusya ile Amerika'nın arasının biraz daha bozulması ve Amerika'da üretim değil tüketim toplumu olduğunda olacak. Şu anda saydığım ülkelerin arası kötü ama Amerika hala bir üretim toplumu. Amerika''da şu anda olan eylemler de bu bahsedilen iç savaşa etki etmez.

Yukarda yazılanları bu yüzden pek ciddi'ye almadım, hele İsrail'in dünya lideri olması tam bir komedi. Unutmayalım ki son Gazze operasyonunda İsrail'in kayıpları beklenenden fazla olduğu için hala ateşkes sürüyor. Amerika'da yavaş yavaş boy gösteren ekonomik kriz sayesinde İsrail'de Amerika'dan beklediği yardımı alamadı. Üstüne birde iki ülkede Rusya'dan yaptırımlarla karşılaştı. Daha kötüsü Rusya'ya yapılan yaptırımlar pek etki göstermemiş gibi çünkü Rusya'da ki teyzeme göre doğru düzgün ürünlere hiç zam gelmemiş. Hala Amerika bu kapsamda istediğini alamadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.