Şimdi Ara

Bunu Gördükten Sonra Sigarayı Bırakıyorsunuz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    attım çöpe sağol knk
  • Kahve ve sigara yapıyorum simdi. Bu ikili en az orgazm kadar zevk veriyor, sen tutmus fare zehiri var diyorsun,.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak yaktı ne kadar beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara içenleri onkoloji kliniğine götürüp bir gezdirmek lazım
  • sallıyolar
  • Hala gelmiş sigara sağlığa zararlı değildir diyenler var.
  • Yalan diyen cahillere he deyin geçin, dozajın ne olduğundan bihaber cahiller hemen öleceklerini sanıyor.

• Bırakıyorum ııııııııııııııı(ı)ıı %96

• Bıraktım valla cebim rahatladı.
  • İçinde bu kadar şey varsa ucuza bile satılıyor Tayyeap biraz daha zam yapsın.
  • Sadece tütün ,

Fahre zehri organizmayı 1 saat içinde indiriyor ,

20 Adet dala saklanmış fahre zehiri 3 insanı 5-6 saatte hastanelik eder zamanında müdahele yapılmaz yaşayamaz ,

Direk kana karıştığını göz önünde bulundurursak hazırlıksız biri direkmen ölüme koşar.

Burda bashettiğiniz 5 fırtta hastanelik yapıcak bişey ve doğruysa sonlara doğru kafayı bulup ölmem gerekiyor
  • Sigaraya başlayıp dinimden saptım sayende
  • 1 tane dal 75krş yada 1tl desek dünyanın malını alıyoruz şu kadarcık paraya sen gelip fare zehri var diyorsun
  • Tüm bunların yanına birde sigarayı yere düşürüp , tekrar alıp üfleyip temizlendiğini varsayıp içerler. O daha dramatik.

hergün sigara = aylık 1 depo benzin parası , yazık günah.

kendinizi harcamayın , kendinize harcayın.
  • evet.
  • Bundan sonra kimse sigaranın fiyatını eleştirmesin . İçinde füze yakıtı bile var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

Bırakıyorum ııııııııııııııı(ı)ıı %96

Bırakamadın mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden pahalı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.

• bu hikayenin aslı:

Sigara fabrikalarında Tütünlerin bulunduğu depoya çeşitli haşereler gidebiliyor veya uzun süre duran tütünler içinde çeşitli haşereler oluşabiliyor.

Durum böyle olunca;
    Önlem amaçlı tütün depolarına çeşitli haşere zehirleri serpiliyor buradaki amaç her na kadar tütünü korumak gibi görünsede aslında tütünün kendisi bu gibi zehirlere maruz kalıyor.

tütünde rastlanılan bu maddelerde, bu zehirlerden ve tütüne tad vermek için kullanılan kimyasal maddelerden kaynaklanıyor.

Ve hiçbiri hayatımızın içersine giren ve radyasyon yayan aletler kadar tehlikeli değildir.

Sigara kullanan biriyim,eğer bırakacak olursam da sebebi bu gibi resimler veya videolar olmaz.
    Bunlar sadece bırakmaya meyli olan kişilere biraz daha gaz verilemsi amacıyla kullanıabilir ama kişi bunu kendi iradesiyle bırkamalı yan etkenlerle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 22 Ocak 2014; 12:50:46 >

• Sigaraya başlayasım geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.