Şimdi Ara

bunu görürseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZaRaTH0ss bu adamı görürseniz block atın kaçın çıkın yemin ediyorum 11/6 giderken bir kill i dari aldı diye gitti feedledi yerimizi söyledi katarina da afk oldu noxus dan oyun çevirtti hayatımda bu bebe kadar noob insan görmedim tr nin hali bu ne derseniz deyin canıma tak etti her oyun hayvan gibi kasıyorum bi afk bi feeder yüzünden gg ayıp değil mi bu adam noobun teki herkes eklesin sövsün block atsın Allahını seven herkes şu mübarek ramazanda.

• Adam nefreti için üyelik açıp konu açmış bizede ignorelamak düşer
  • Ekleyin sovun diyor , sonrada bu mubarek ramazanda diyor. Kendiliksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam biri feedledi diye hem forum üyeliği almış,hem nickini ona göre almış,hem gelip ağlama konusu açmış hemde mübarek ramazandayız deyip adama sövmemizi istemiş. biz bu tiplerle mi oynuyoruz oyunu yazık, ayrıca yaş max 12 ve hala yatılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDettx -- 11 Temmuz 2013; 3:11:45 >
  • burdan yardım istemem hataydı sizde onlardansınız post kasmaya neler yapıonuz hadi yatın
  • Hadi canım hadi.

• hayatımdagördügümen isimli Donanımhaber üyesini nerde görürseniz blocklayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum oluyor demistik

• Şimdi adamın dedikleri çelişkili evet kötü de sadece adama da yüklenmeyin la sonuçta oynadığı oyunda o kişinin yaptığı şey de kayda alınmayacak gibi değil.Ama artık ağlama konularından bıktık o zaman vurun kırbacı
  • tmm
  • ne derseniz deyin gençler lee sin oynuyordum killerin çoğunu saldım yaklaşık 12-13 assist vardı adam bir kere kaçırdı bunu yaptı inşallah size de gelir görürsünüz herkese versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

adam biri feedledi diye hem forum üyeliği almış,hem nickini ona göre almış,hem gelip ağlama konusu açmış hemde mübarek ramazandayız deyip adama sövmemizi istemiş. biz bu tiplerle mi oynuyoruz oyunu yazık, ayrıca yaş max 12 ve hala yatılmamış

yaşım 18 sağol çok zekisin şimdi bittiyse konudan uzaklaş bro
  • blök
  • Her 2 maçta bir böyle tipler geliyor artık alıştım dostum sen de alış :(
  • hll qnq spr dvm
  • bılok

• Blok

• Serge Ibaka
  • Adam uğraşmış beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.