Şimdi Ara

BUNU HERKES BİLMEZ DEDİĞİNİZ ŞEYLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akyya

quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Anal bleach

Dipnot: Araştırmanız tavsiye edilmez.

Yaptırdın mı ?

Yaş kaç 14 felan mısın?

Tıp bilgim var, oradan biliyorum.

Haha bunun tıpla ne alakası var benim alakam yok ama bende biliyorum.saçmalamışsın. yaş 13 max + blok

Tıpla alakan yoksa aileden biri yaptırdı herhalde, oradan biliyorsundur?

Buna Kültür deniyor dostum.

• Dünyada bilinen 4300 farklı din ve inanış vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZ SONRA OKUYACAĞINIZ BİLGİ KORKUNÇ GELEBİLİR KORKULARI OLANLAR OKUMASIN

İyi cinler insanları korkutmamak adına kendilerini pek fazla göstermezken; kötü cinler bir büyü sonucu yada kendilerine zarar verecek bir harekette bulunulduğu vakit insanlara görünürler. Bir yerlerden ses gelmesi, gece yatarken kapı çalması, ışıkların yanıp sönmesi, çeşmeden su akma sesinin gelmesi gibi işaretlerle kendilerini belli ederler .

• Cantık.
  • Tamamı Türkiyede geçen Spriggan adında bir anime var pek kişinin duyduğunu sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

Katy Perry okb hastasi ve dogal sac rengi sari

obsesyonu ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

Katy Perry okb hastasi ve dogal sac rengi sari

obsesyonu ney?

bir seylerin siralanmasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde yanlış bilinen bir bilgi : Yağlar asla kasa dönüşmez. Kaslarda asla yağa dönüşmez.
  • Karıncalar kendi ağırlığının 50 katını taşıyabilir.
  • Paul Gascoigne(Gazza) isimli bir futbolcunun manyaklıkları...

- Gazza'nın en popüler olduğu zamanlarda İngiltere Norveç ile bir hazırlık maçı yapar. Norveçli spiker maç öncesi ısınan Gazza'ya yanaşır ve maçla ilgili ne düşündüğünü sorar. Gazza yüzünde kocaman bir gülümsemeyle birlikte ağzından şu cümleyi çıkarır : ''We come here to F*ck''

- Takım arkadaşlarından John Brotherton ile birlikte bir kıza asılırlar. Ancak bir süre sonra kızın travesti olduğu fark edilir. Fakat Gascoigne bunu olayın başından beri biliyordur.

- M'boro'da oynarken idman sonrası sadece ayağında çoraplarla çırılçıplak bir vaziyette kulüp kantininden yemek aldığı görülmüştür.

- Kendisine kırmızı kart gösteren hakemin koltuk altını koklayıp yüzünü buruşturarak dalga geçmiştir.

- Rangers'dan takım arkadaşı Richard Gough'un uyurken üzerine işemiştir.

- Lazio forması giydiği dönemde çok önemli bir basın toplantısında gazetecilerden sessizlik isteyip mikrofona doğru tüm gücüyle gaz çıkarmıştır.

- Euro 96 sırasında milli takımı taşıyan uçağın ekipmanlarına zarar verip davalık olmuştur.

- M'Boro forması giydiği dönemlerde takım otobüsünü kaçırıp kaza yapmıştır.

- Tottenham forması giydiği dönemlerde taraftarların tezahüratlarıyla gaza gelip formasını tribünlere yollamış ve yöneticilerin telaşla yeni forma aramalarına sebep olmuştur.

- Mükemmel bir gol atıp maçın adamı seçildiği Pescara karşılaşmasında sarhoş olduğu ortaya çıkmıştır.

- Milli maçtan hemen sonra üzerinde forma, krampon ve tekmeliklerle bara içmeye gitmiştir.

- Newcastle'da oynarken Kevin Keegan'ın ayakkabılarını temizleme görevi ona verilir. Ancak ayakkabıları maç günü metroda unutur.

- Kendisinden maçla ilgili yorum isteyen İtalyan gazetecilerin mikrofonuna oldukça şiddetli bir şekilde geğirip 9.000 euro para cezası almıştır.

- Newcastle - Wimbledon maçında en az kendisi kadar psikopat olan Vinnie Jones'u taciz etmeye başlar. Vinnie Jones sinirlenip Gazza'nın testislerini sıkar ve bu olay kameralara yansır. Ertesi yıl tekrar karşılaşacakları maç öncesinde Gazza Vinnie Jones'un soyunma odasına çiçek gönderir. Jones'da cevap olarak ona tuvalet fırçası yollar.
    - Newcastle'dan takım arkadaşı Brian Tinnion'ı evine bırakmak için arabasına alır. Sokağa girdiklerinde ''Nereye bırakayım ?'' sorusunu sorar. Tinnion: ''Evin önünde'' cevabını verince arabayla evin bahçesine dalıp tam kapının önünde durdurur.

- Luigi Corini (Lazio'dan takım arkadaşı): ''Bir keresinde Gazza idmana giderken kendisini almamı istemişti. Evinee geldiğimde arkamdan dolaşıp bahçe kapısını kitledi ve akşama kadar beni orada esir tuttu. Ertesi gün Zoff'a neden idmana gelmediğimin sebebini açıklamaya çalıştım ancak Zoff doğal olarak küplere binmişti.''

- Rangers forması giydiği dönemlerde önemli bir maç öncesi gecenin ortasında herkes uyurken takım arkadaşı Ally McCoist'i sırf bilardo oynamak için uykusundan uyandırmıştır.

- FA Cup finaline mavi bir peruk ile çıkmıştır.

- Londra'da West Lodge Park adlı otelde ördeklerle dolu havuza izin almadan girmiş ve otelden atılmıştır.

- Kurumsal bir etkinliğe noel kutlamak için gönderdiği video bandının sonunda ''Happy Christmas, you f***ing w***ers'' diye haykırmıştır.

- Takım arkadaşı Dennis Wise'ın Armani takımlarını sırf eğlence için parçalamıştır.

- İskoçya'da bir otelin golf sahasına jeep ile girmeye kalkışmıştır.

- Şiddetli bir kavgayla ayrıldığı eski eşinin göğüsüne silikon takdırdığı hastahaneye çiçek yollamıştır.

- 1990 dünya kupasında milli marş seromonisinde kendisini çeken kameraya dil çıkartınca uyarı almıştır.

- Lazio'da oynarken kendisini fırçalayan kulüp başkanı Sergio Cragnotti'nin aniden sözünü keserek: ''Kızının kocaman göğüsleri var!''

- Londra'da bir alışveriş merkezinden aldığı matkapla sokak kaldırımlarını deşmeye çalışmıştır.

- M'boro'lu futbolcu Boateng'in üstüne çıkayım derken yere düşüp kolunu kırmıştır.

- Kendisine Gazza diyen italyan kadın spikere: ''Bana Gazza değil, Paul diye hitap et. Ancak benimle yattıktan sonra bana Gazza diyebilirsin''.

- ''Lazio güzel bir tecrübeydi bir gün Roma'nın başına geçmek isterim''.

- İtalya'ya transferi sonrası dil sorununu hatırlatan gazeteciye: ''Dilin problem olacağını sanmam. Hem ben ingilizce de konuşamıyorum ki !''

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Moda için son beş yılda çeyrek milyon leopar öldürüldü.

• burnunuzu kapatarak "nnnn" sesi çıkaramazsınız.
  • FlowMotion kullanıcısına yanıt
    İstemsizce güldüm Umarım ironi yapıyorsundur.
  • Insan dirseğini yalayabilir diye biliyorum bir araştır istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giren orucu, çıkan abdesti bozar. Kesin bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

İstemsizce güldüm Umarım ironi yapıyorsundur.

İroni falan değil.

• Mastürbasyon sonucu bişey girmiyo oruç nasıl bozuluyo o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şey kelimesi zaten çoğul anlamdadır. Şeyler diyerek anlatım bozukluğu yapmış oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ejderya.

Mastürbasyon sonucu bişey girmiyo oruç nasıl bozuluyo o zaman.

750 bin TL kazanana sorunuz, beleşe Ramazan danışmanlığı alamassın.
  • Camel toe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.