Şimdi Ara

### Bunu Özlediniz mi ? [Video] ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki de soru.. Belki de çoğunuz hiç görmediniz bu giriş ekranını..

Elimde 2006 senesinin versiyonu olan client var. Onu kurdum, birşeyler yaptım işte, bi şekilde bağladım launcher ı oyuna, açıldı oyun. Her neyse. Videoya çekip, arşivlerimin arasına kattım. Image Code ekranı gelirdi, ne taktikler denerdik..

- Mouse u Connect yazısının etrafında 3 kere döndür,
    - 3 kere alt + tab yap
    - 1 dakika bekle öyle connect'e bas
    - 2 kere şifreni yanlış gir, 20 saniye bekle, öyle connect'e bas..

vesaire..

Hey yavrum hey.. Neyse tamam duygulandım..

• Hatırlamaz olurmuyuz :) ama listede yanlış var Hocam ben 2006 da oynadığımda 4 server vardı ve Ben Venice Serverında başlamıştım hatırlıyorum halen , Belki de listede vardır ama ben görememişimdir.
    Şöyle botun kullanımı yasak olan ,max level 70 bir server açsalar sadece Chinesse karakterlerin kullanılabildiği.Bakın o zamanda eskisi gibi elit Playerler toplanacaktır , ama nerdeee Joymax ne zamandan beri parayı bırakıp oyuncuyu düşündüki şimdi düşünsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Hatırlamaz olurmuyuz :) ama listede yanlış var Hocam ben 2006 da oynadığımda 4 server vardı ve Ben Venice Serverında başlamıştım hatırlıyorum halen , Belki de listede vardır ama ben görememişimdir.
    Şöyle botun kullanımı yasak olan ,max level 70 bir server açsalar sadece Chinesse karakterlerin kullanılabildiği.Bakın o zamanda eskisi gibi elit Playerler toplanacaktır , ama nerdeee Joymax ne zamandan beri parayı bırakıp oyuncuyu düşündüki şimdi düşünsün.

Aynen öyle.. Oyuna başladığımdan beri ve oyunu bırakana kadar biriktirdiğim 5 klasör screenshot duruyor bilgisayarımda. Bazen bakıp bakıp hüzünleniyorum. Sonra bi yerde bi müzik çalıyor, aklıma geliyor. "Oha ben Niya Hunter'larda kasarken bunu dinlerdim hep." falan.. :/

• Image Code ekranından önce, hiç birşey gelmezdi, "traffic" diye hata verip dururdu, mouse ları kırardık hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Image Code ekranından önce, hiç birşey gelmezdi, "traffic" diye hata verip dururdu, mouse ları kırardık hahaha

Heee, o günlerimi özledin sen ilhan kardeş. Ben hiç özlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Image Code ekranından önce, hiç birşey gelmezdi, "traffic" diye hata verip dururdu, mouse ları kırardık hahaha

İnan özledim be dostum..

Bildiğiniz 80 cap, no eu private var mı ??
  • Giriş müziğini unutmuştum,şimdi hatırladım
  • Silkroad kendi kendini bitirdi. Joymax te nasıl bir anlayış var acaba. Oyunu her update ile daha kötü hala getirdiler. 2 senedir oynamıyorum. Ama şu eski halini özledim gerçekten. En severek oynadığım zamanlar 2006-2007 seneleriydi. Tomtom vardı donanımhaberde, santa kıyafetlerini ilk onda görmüştü herkes. Cruel falan vardı troy serverında. Hala burada resimleri vardır da derinlere dalmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Silkroad kendi kendini bitirdi. Joymax te nasıl bir anlayış var acaba. Oyunu her update ile daha kötü hala getirdiler. 2 senedir oynamıyorum. Ama şu eski halini özledim gerçekten. En severek oynadığım zamanlar 2006-2007 seneleriydi. Tomtom vardı donanımhaberde, santa kıyafetlerini ilk onda görmüştü herkes. Cruel falan vardı troy serverında. Hala burada resimleri vardır da derinlere dalmak lazım.

Elemanın biri 12k HP yaptı diye millet ilah gözüyle bakıyordu adama.. 60 lvl mıydı, 70 lvl mıydı sınır tam hatırlamıyorum.

• Ben de 2006 da başladığımda o günlerde oyun çok çok sıcak geliyordu bugünkünden gerçi 2 senedir oynamıyorum orasıda ayrı . Keşke o günleri tekrardan yaşayabilsek
  • quote:

quote:

Silkroad kendi kendini bitirdi. Joymax te nasıl bir anlayış var acaba. Oyunu her update ile daha kötü hala getirdiler. 2 senedir oynamıyorum. Ama şu eski halini özledim gerçekten. En severek oynadığım zamanlar 2006-2007 seneleriydi. Tomtom vardı donanımhaberde, santa kıyafetlerini ilk onda görmüştü herkes. Cruel falan vardı troy serverında. Hala burada resimleri vardır da derinlere dalmak lazım.

Elemanın biri 12k HP yaptı diye millet ilah gözüyle bakıyordu adama.. 60 lvl mıydı, 70 lvl mıydı sınır tam hatırlamıyorum.

70 Lvl di o zamanlar sınır. 8 dg yeşil garment giyen ilk türktü.

• quote:

quote:

quote:

70 Lvl di o zamanlar sınır. 8 dg yeşil garment giyen ilk türktü.

Sonra bi de Hayvan nickli birisi vardı. [GM]Gargamel'le konuştuğu resimleri falan vardı. Eskiden galiba [GM] asistanları vardı oyun içindeki player'lardı bunlar.. Kim bilir artık oyuncular nasıl yalvardılarsa sox sox diye, kaldırdılar bu asistan sistemini :D

• Bu efsane videodan etkilenip blader kastım 4 yıl ya ..

• quote:

Bu efsane videodan etkilenip blader kastım 4 yıl ya ..

ağlıcam şimdi :'(

• torque diye bir program vardı 15 saniyede çarı oyuna sokuyurdu özledim o günleri 80 lv adam görünce heycanlanırdım :)
  • quote:

quote:

quote:

İnan özledim be dostum..

Keske olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

quote:

quote:

İnan özledim be dostum..

Keske olsa...

Var. Bende bugün bu konuya baktıktan sonra araştırdım buldum. Bugün başladım. 0 lag 0 bug çok güzel bir server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theagentzero -- 31 Aralık 2011; 2:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

quote:

quote:

quote:

İnan özledim be dostum..

Keske olsa...

Var. Bende bugün bu konuya baktıktan sonra araştırdım buldum. Bugün başladım. 0 lag 0 bug çok güzel bir server

pm atar mısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

quote:

quote:

quote:

quote:

İnan özledim be dostum..

Keske olsa...

Bir pm de bana atarmısın.

• varsa banada dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.