Şimdi Ara

Bunu yapan bi insan mı? (Greece) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar haklısınız bazıları bunu inadına yapıyor sizi bıktırıp orda sadece kendi kesmek için yani kesiyosun canını yarıya getiriyosun o gelip dalmaya başlıyo ama bazende ks yapma diyenler sanki orayı tapulamış gibi davranıyo onlarada sinir oluyorum
  • arkdaslar ks ne demek?????
  • birisi lv kasarkene kestiği yaratıklara başkasının gelip saldırması
    saldıranada ex gider ve kasanın işi zorlaşır
    bazıları bunu inadına yapar ve en sonunda ağızlarının payını alıp giderler
  • quote:

Orjinalden alıntı: celall

quote:

Orjinalden alıntı: ASTRAnjoy

ben oyunda türklerle pek muhattap olmuyorum, zaten tek muhabbetleri aga biraz para ver, borç ver, 10k vs.., en son seçtiğim guilde bile girerken türk varmı diye sordum olsaydı girmeyecektim

türk forumunda napıosun öyleyse
    milletini bu kadar kendinden alçak görme

al işte ya biri daha daha dün godlike guildine girmiş bi türke sadece yazıklar olsun dedim sana da aynı şeyi söylüyorum. ne olursa olsun biz birbirimize sahip çıkmadıkça elin gevurları yapmadığını bırakmayacak bize!!! eğer biri sana gelip aga kas beni, para ver diyosa sende git kendin kas kendini de olup bitsin ki zaten k.o da oynamıyoruz burda kasma diye bişi yok!! çok yakında kardeş guildlerimizin sayısı 15 i bulacak sadece türk olan o zaman girdiğiniz yabancı guildlerinizle savaşırken " ben türküm ben türküm" diye haykıracaksınız. bence hatanızdan dönün ve türk guildlerine girin arkadaşlar. herkese kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: 1HaKaNIM

Allahtan banada 1 kere ks yapma hatasında bulundu ama elimde sosu görünce sory yazıp gitti, merak etmeyin bi liste oluşturdum ya trader ya thief ken yakalayacam hepsini

bu kadr yha... bi liste oluşturn bu sizin kara listenz olsn thiefler ksciler filan sonra icabına bakarsınz
  • nihahah ben oluşturdum

1.Peace_TR
    2.SultanAHMET
    3.Sidikliroad(hallettim bu salagı)
    4.GodLike en ***** çocugu adam bunu halledemeyebilirim ama uluslar arası konuşma alınca görüceksiniz :)
  • ya beyler zaten bu tarz oyun oynayan insanlar ya 13 yaş altıdır yada dogustan özürlü insanlardır. ben öncelikle kendi guild ark larım dahil bir cok turk le tanıstım, hepsi deyim yrindeyse birer profosyonel oyuncuydu. zaten muabbetlerde de belli olur yasları. size diyecegim kücüklerinizi hogörun en iyisi mi bosverin...zaten cvp yazmassanız yada ilgilenmezseniz peşinizi bırakacaklardır
  • sab-na tek bı sey dıom sen turklerı asalıosun git bu forumdanda bence sen burdakılerde turk

• quote:

Orjinalden alıntı: kiMkeDimi7

nihahah ben oluşturdum

1.Peace_TR
    2.SultanAHMET
    3.Sidikliroad(hallettim bu salagı)
    4.GodLike en ***** çocugu adam bunu halledemeyebilirim ama uluslar arası konuşma alınca görüceksiniz :)

peace_tr bu forumda ve yine bu forumun guildinde ne yaptıgını merak ettim simdi
    sultanahmet ise benimle aynı guilddaydı yanlıs bisiy yapıcaını sanmıorum onunda ne yaptıın merak ettim simdi

bu 2sini acıklarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 3 Temmuz 2006; 1:56:50 >
  • beyler bu kadar da aşağılamak olmaz..oyunsa oyunda kalsın bu türk meselesi.
  • banada deng geldi öyle at üstündeyi sonu tr ile biten bi nickli biri yerde yatıyor 2 kişiler 2 side yatıyor attan indim ress licem basladı bana küfür etmeye neden küfür ediyorsun dedim ? devam etti ress i bastım 2 sinede pk olup ikisinide kestim . sonra bida resledim bida kestim . sonra berserker acıp demon horselere gittim sanırım 2 saat demon horse kestim .. boyleleride var .. bu yuzden bu adam Turk diye arkasından gitmiyorum artık kimsenin . yardımda bi yere kadar
  • arkadaşlar türk değil mi herşey beklenir:)
    bazen sinirlendiğim zaman bende yabancılara argo vs. konuşuyorum fakat adamlar hiç kendilerini bozmuyorlar ve sadece gülüyorlar.
    yani kendi kendimi küçük düşürmüş oluyorum..sakın yapmayın:):)
  • arkadaslar bu tür terbiyesiz ahlaksız arkadaslar oyunda her an bulmak gayet doğal zaten biri ks yaptımı türkmüsün diyorum basta
    böyle insanlar samimiyetle kurulmus temiz bir clanın adını lekeliyebiliyor ve sırf o psilik yüzünden diğer clanlar bize öfke duyuyor
    ben greece serverindayım ve bu tür sahsiyetleri aramızda barındırmayılm onları yanımıza almayalım diye bir clan bir catı yaptım
    en azından bizim adımız kötü olmasın diye ve bu tür samimi clanları uniona davet ediyorum
    SultanMehmet pm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.