Şimdi Ara

BUNUDA KAPATIN - SEVINCHOST.NET - DH Al kapat !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw ben bu DH taraftarlığına bir türlü anlam veremiyorum ula bir adam gibi araştırın ne iki de bir forum kapatıyonuz karşılık yazılan cevaplara gbakın be.

Sevinchost resmen sahtekarlık yapıyor alın buyrun kapatın. çoluk çocukla iş yaparsanız böyle olur. Dh imiş bir araştırma talebinde bulunun bir sorun be yazdığım firmaya bu adamlar size bayilerini aktardılarmı diye ne adamsınız valla artık şuna kesin inanıyorum ki siz taraflı davranıyorsunuz.

Sevinc host benimle birlikte 14 bayiyi habersizce servetr ye taşıdı sorun adamlara da öyle topici kaldırın. ne hemen kapatıyonuz yoksa size de mi sevinchost destek veriyor eminim aranızda bir şey vardır. ben diyorum aksi ni düşünen yazdığım firma ile iletişim kursun sonucu alsın.

sevinchost.net kesinlikle sahtrekartır ve yaptıkları işi bilmeden para için yapıyorlar paramızı alalım gerisi önemli değil mantığı ile çalışıyorlar

-----

to be contunued

• şimdi basarsınız cezanın gözüne reklamını yaptığınız firmaları araştırında reklamını taraftarlığını yapın DH.

basın cezayı bana silin bunu da
  • alın benim barındırdığım sitelere bakın

www.ercandekorline.com
    www.unpoo.com
    www.eceerken.info

bunlar örnek 8-9 tane daha var hala çalışmıyor bunlar yüzünden. işte seyredin olsun. ip değişecekmiş derler şimdi ben ns kullanıyorum kardeşim onunda değişim emrini verdim ama bunlara sebep kim sevinshost.net yetkilileri sahtekarlar.

• hosting reseller vs.. artık her ne aldıysanız bunu Donanımhaber forumları üzerinden mi aldınız ?
    Donaım Haber yonetimi mi tavsiye etti çalıştıgınız firmayı ?

Forum üzerinde zaten bu tür satışlar yasak, madem zamanında siz araştırsaydınız farklı bir firmadan hizmet satın alsaydınız. Yani illa bunları mı yazalım ?

Firma/kişi ile sorununuzu öncelikle birebir çözmeye çalışın lütfen

Konu kapatılmıştır. Lütfen benzer bir başlıgı tekrar açmayınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.