Buradan benim hesaplarıma saldırı olmuş IP Hindistan, bir önceki Çin, bir önceki İsviçre bilen varmı ACİL.
mikrotik cihazlarından birinin admin giriş arayüzü.
firewall kullanmıyormusunuz. saldırı aldığınız ne hesabı?
ddos yemişsin dışardan genelde aktif net kullanıcılarını hedefler saldırı yapan ip'in dış bağlantısında mikrotik var yani kullanıcının ağında bir tür router tarzı cihaz var.
Peki
Benim pc de ne aramışlar acaba önemli hiç bir şey yok ne amaçla kullanırlar bunu zararı olabilir mi şifrelerimi hemen değiştirdim sonra bir daha değiştirdim fazladan işe yaramışmıdır bu tip saldırılardan haber almak için ne yapabilirim gerçi google bilgi verdi bana saldırı altındasın diye hatta dünya haritası üzerinden hindistan ve uzakdoğu üzerinde nokta adreslerini verdi ama sayfayı kaybettim bir daha göremedim google ın böyle haritalı sayfası varmış ama bir daha açamadım.
Neyse atlattım ama MR.Robot olmasında sıkıntı olmaz sanırım.
Bilgi için sağolun.
evet bunun cevabını en iyi alacağın yerwww.nkariyer.com sitesinden takip edebilirsiniz...
nkariyerN
kullanıcısına yanıt
Site offline
Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
Requested URL: /www.nkariyer.com
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.6.1087.0