Şimdi Ara

bunun uzerine istifa etmezsen adam deilsin ersun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk maçta çok korkakça oynattı takımı ama hemende asıp kesilmezki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersun gitse ne değişicek başta Aziz varken ? Kaç kere küfredildi, yönetim istifa sloganları atıldı bi ****** olup gitmedi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

quote:

quote:

Sanki ersun değil başkası olsa arsenali eleyeceklerdi ya. Sizin taraftar kitleniz harbiden problemli

Senin kafan problemli. Burda olay arsenali elemek değil yanlış kadro seçimi.

Haklısın kardeş teknik direktör olan sensin. Ersun Yanal değil.
    Zaten Ersun Yanal, Aykut Kocaman bunlardan da iyi bilen sensin. Fener seni getirmeli teknik direktörlüğe.
    Bizim millet 2 şeyde uzmandır. Biri siyaset diğeri Futbol.

Bide senin kafan problemli diye liseli lafı kullanmış.

Hangi kadro ile çıkarsan çık arsenali eleme imkanınız yoktu nokta.net

"Sizin taraftar kitleniz harbiden problemli ".

Evet lafımın arkasındayım. her başarısızlıkta teknik direktör asıp biçiyorsunuz. 2 galibiyet alınca kral yapıyorsunuz.
    Arsenal ile oynadınız, durumun farkına varın. Değil yanal Mourinho da olsa elenirdiniz.
    Neyin memnuniyetsizliği anlamadım gitti

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanki ersun değil başkası olsa arsenali eleyeceklerdi ya. Sizin taraftar kitleniz harbiden problemli

Senin kafan problemli. Burda olay arsenali elemek değil yanlış kadro seçimi.

Haklısın kardeş teknik direktör olan sensin. Ersun Yanal değil.
    Zaten Ersun Yanal, Aykut Kocaman bunlardan da iyi bilen sensin. Fener seni getirmeli teknik direktörlüğe.
    Bizim millet 2 şeyde uzmandır. Biri siyaset diğeri Futbol.

Bide senin kafan problemli diye liseli lafı kullanmış.

Hangi kadro ile çıkarsan çık arsenali eleme imkanınız yoktu nokta.net

"Sizin taraftar kitleniz harbiden problemli ".

Evet lafımın arkasındayım. her başarısızlıkta teknik direktör asıp biçiyorsunuz. 2 galibiyet alınca kral yapıyorsunuz.
    Arsenal ile oynadınız, durumun farkına varın. Değil yanal Mourinho da olsa elenirdiniz.
    Neyin memnuniyetsizliği anlamadım gitti

Ben Ersun Hoca olmasa başkası olsa turu geçeriz falan demedim. Takımın başına gelecek adamdır bu takımı motive edecek olan. En başından beri de söylerim bu takımın adam olması için önce Aziz Yıldırım'ı yollayacaksın. Sonrasında ciddi bir revizyon lazım. + olarak teknik direktör biçiyorsunuz diyorsunuzda ersun hocanın açıklamalarını hiç mi okumassın. Taraftarı beklentiye sokan o. Hazar lenkaran maçından sonra "taraftar 4-0'lı skorlara alışsın" dedi. Sonrasında PSV'den 2 yedik. Deplasmanda Salzburg maçında şansa penaltıyla kurtardık. Konya ya 2-0 dan maç verdik. Arsenal'a kadıköyde 3 ve emirates'te 2 gol yedik. + olarak GS süper kupa maçında gol atamadık. Şimdi bakalım büyük takımlara gol atmışmıyız.

FB-PSV 2-0
    FB-GS 1-0 (uzatmalar)
    FB-Arsenal 3-0
    Arsenal-FB 2-0

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.