vardır burda değişik ilişkiler buranın adı gereksizler gelsede buraya gerekliler olurlar onlarda bir er ve derler FOREVER GEREKSİZLER
şimdi yazdım nası olmuş?
sql kimdir nedir anlamadım ben yine ama kötü birşeyse saygı kurallarını aşmayın lütfen
yönetilebilir database sistemi ise niye seni sql ben diiyorsunuz?
ama dediğim gibi burası çok iyi bir yer
quote:
Orjinalden alıntı: ThéoMan
sql kimdir nedir anlamadım ben yine ama kötü birşeyse saygı kurallarını aşmayın lütfen
yönetilebilir database sistemi ise niye seni sql ben diiyorsunuz?
ama dediğim gibi burası çok iyi bir yer
kimse kimseye kötü bişi demez kafanı yorma
huzurlu biyerdir burası
ojgeldin aramıza
quote:
Orjinalden alıntı: ChuKu
vardır burda değişik ilişkiler buranın adı gereksizler gelsede buraya gerekliler olurlar onlarda bir er ve derler FOREVER GEREKSİZLER
şimdi yazdım nası olmuş?
Şimdi yazılmış gibi olmuşGüzel olmuş
Teo sanırım senin bağlantın 100mbit bu sitenin bir hatası sende çıkmıyomu
SQL (Structured Query Language) is a standard interactive and programming language for getting information from and updating a database. Although SQL is both an ANSI and an ISO standard, many database products support SQL with proprietary extensions to the standard language. Queries take the form of a command language that lets you select, insert, update, find out the location of data, and so forth. There is also a programming interface
Bilmem anlatabildim mi
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
SQL (Structured Query Language) is a standard interactive and programming language for getting information from and updating a database. Although SQL is both an ANSI and an ISO standard, many database products support SQL with proprietary extensions to the standard language. Queries take the form of a command language that lets you select, insert, update, find out the location of data, and so forth. There is also a programming interface
Bilmem anlatabildim mi
Zogel bunun türkçesini alalımmı alalım alalım
1stlee yok burada kimse bana hata yapmadı henüz
ingilizcem çok iyi değildir zogel
weagra teşekkür ederim dostum burada jeandan ve sen çok sıcak karşıladınız beni teşekkürler
iyi geceler herkese eve daha yeni gelebildim yorgunum umarım beraber güzel günler geçiririz
quote:
Orjinalden alıntı: 1sTLee
quote:
Orjinalden alıntı: ZoGeL
Bilmem anlatabildim mi
Zogel bunun türkçesini alalımmı alalım alalım
ayı hem ingilizce bilmion hemde imzan ingilizce
Kısacası sql database içindeki bilgileri düzeltmek , silmek ve güncelleştirmek için kullanılan bir dildir.Sql Ansi ve iso standartlarına sahiptir ve birçok database sql i desteklemektedir.Diyor
Bu özeti oluyor.
Şimdi anladınız mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme