Şimdi Ara

Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değişik bir dostluk var gibi ya da dostluk ötesi birşeyler Değişik bir yer burası

• Buraya şimdi gelipte farklı cümleler yazarak sana fake dememizi engelleyemezsin ama iyi yöntem

Fake seni
  • gereksizlerden mi bahsediyorsun?

iki dakika kuralı bugün ne kadar çok takıldım bu engele yaw

• yanlıs hatırlamıyorsam boxer veya benzeri dergilerin tekinde donanimhabere 2 yıldız vermişlerdi.
  • senin sql ben

Hoca sql yönetilebilir database sistemidir.Sürekli hata verir bu arada

Photoshop

www.bunudahaoncegormustum.com

Fake u!
  • vardır burda değişik ilişkiler
    buranın adı gereksizler
    gelsede buraya gerekliler
    olurlar onlarda bir er
    ve derler FOREVER GEREKSİZLER

şimdi yazdım nası olmuş?
  • sql kimdir nedir anlamadım ben yine ama kötü birşeyse saygı kurallarını aşmayın lütfen

yönetilebilir database sistemi ise niye seni sql ben diiyorsunuz?

ama dediğim gibi burası çok iyi bir yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThéoMan

sql kimdir nedir anlamadım ben yine ama kötü birşeyse saygı kurallarını aşmayın lütfen

yönetilebilir database sistemi ise niye seni sql ben diiyorsunuz?

ama dediğim gibi burası çok iyi bir yer

kimse kimseye kötü bişi demez kafanı yorma

huzurlu biyerdir burası

ojgeldin aramıza

• quote:

Orjinalden alıntı: ChuKu

vardır burda değişik ilişkiler
    buranın adı gereksizler
    gelsede buraya gerekliler
    olurlar onlarda bir er
    ve derler FOREVER GEREKSİZLER

şimdi yazdım nası olmuş?

Şimdi yazılmış gibi olmuşGüzel olmuş

Teo sanırım senin bağlantın 100mbit bu sitenin bir hatası sende çıkmıyomu

• SQL (Structured Query Language) is a standard interactive and programming language for getting information from and updating a database. Although SQL is both an ANSI and an ISO standard, many database products support SQL with proprietary extensions to the standard language. Queries take the form of a command language that lets you select, insert, update, find out the location of data, and so forth. There is also a programming interface

Bilmem anlatabildim mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

SQL (Structured Query Language) is a standard interactive and programming language for getting information from and updating a database. Although SQL is both an ANSI and an ISO standard, many database products support SQL with proprietary extensions to the standard language. Queries take the form of a command language that lets you select, insert, update, find out the location of data, and so forth. There is also a programming interface

Bilmem anlatabildim mi

Zogel bunun türkçesini alalımmı alalım alalım

• 1stlee yok burada kimse bana hata yapmadı henüz

ingilizcem çok iyi değildir zogel

weagra teşekkür ederim dostum burada jeandan ve sen çok sıcak karşıladınız beni teşekkürler

iyi geceler herkese eve daha yeni gelebildim yorgunum umarım beraber güzel günler geçiririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1sTLee

quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL

SQL (Structured Query Language) is a standard interactive and programming language for getting information from and updating a database. Although SQL is both an ANSI and an ISO standard, many database products support SQL with proprietary extensions to the standard language. Queries take the form of a command language that lets you select, insert, update, find out the location of data, and so forth. There is also a programming interface

Bilmem anlatabildim mi

Zogel bunun türkçesini alalımmı alalım alalım

ayı hem ingilizce bilmion hemde imzan ingilizce

• Kısacası sql database içindeki bilgileri düzeltmek , silmek ve güncelleştirmek için kullanılan bir dildir.Sql Ansi ve iso standartlarına sahiptir ve birçok database sql i desteklemektedir.Diyor

Bu özeti oluyor.

Şimdi anladınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.