o gelkacma denen adam ske knightlarda msn kuran bi insandır tanırım. cesur adam +9 chitinle msn kurmak g*t ister
Eski bir char olmalı clanı boşluk fs lerde bug ama ksc olarak siteye upload edilirse BAN!
Ardream charlar çok hoşuma gitti
PFFFF çok gördüm aynı fotoları hatta forumdan biri çekmişti bunları galiba allaım ya bide bugün çektim dio
quote:
Orjinalden alıntı: ----F4----
quote:
Orjinalden alıntı: To LeaT !! De ^^
Mrb arkadaslar bugün diezde cektim bi fotoyu sizinle paylasmak istedim.Adamda dual fs war clanı yok ama pelerini war bug deil pelerin bugu oluyo ya clandan cıktınmı moradona gidiosun kalıyo pelerin ole bi se deil cunku adamın clana aldıı da aynı sekil oluyo cok sasırdım buyrun SS. Ve asaıdaki resimler de ardream carlarıdır
bu resimdeki roguenin clani kingfriends
yani bu itemler andream charinda diye şok olma o clanın lideri jjjRoguejjj dir
o clan +9 itemi olmayan kimseyi clana almiyor bilgine :) bende dieste oynuyorum...
yani yalan yada sallama die dsunuyorsan pm at sor ...
onu yanlıs biliyorsun jjjRoguejjj ile ben hergün party yapıorum sayılır clana +9 item ile deil sağlam oyunculuk ve sc varsa girersin +9 chitin zaten jjjRoguejjj ile GelKaçma da var. partylerde debuff ve heal harici priest bile bulamazsın. "RogueDecto" char yeni ama ii başladık sayılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme