Şimdi Ara

BURASI NE FORUMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat önce bir mesaj attım, bir kaç gün önce iilginç bir vuruş gördüm soru bunun hakkındaydı, ounda yapan kişiye sordum cevap vermedi, etraftaki adamlar düz vuruş bu diypr, ama değil, bir kaç kişiye daha sordum bilmiyor.

Bende en sonunda dayanamayıp foruma sordu bir bilen vardır diye

HOOOP

topic gitmiş? kusura bakmayın arkadaşlar ben botçu değilim öyle kolay sp kasamıyorum cahilliğime bağışlayın, bilmiyorum sizin bütün skilleriniz açıktır biliyorsunuz belki..

Madem sorduğum soru silinecek? o zaman neden ben bu foruma yazıyrum? o zaman bu forumun anlamı ne?

neyse canım gm nin paşa gönlü bilir...

• Bu tür soruları bilgilerine guvendigin birine pm yoluyla ulaştırsan daha mantıklı,cunku herkes merak ettigi

birşeyi buraya açarsa luçak kargaşayı hesapla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

Bu tür soruları bilgilerine guvendigin birine pm yoluyla ulaştırsan daha mantıklı,cunku herkes merak ettigi

birşeyi buraya açarsa luçak kargaşayı hesapla.

2 şeye +1.Bir mesaja 2 imzaya.Hatta imzayı +1541651456464.Birdi eğer altında (imzasında) glavie falan yazn varsa onlara pm ile ulaşmayı dene.
  • walla bende bilmıom 30 lvl nuker alıcaktım üst konuya 3.kere yazdım cevap alamadım fakat ayrıdan bi topik actıgımda da silindi bir cok kişi sacma topik acıor bişi denmıor biz işimizi halletmek içi n actıgımızda silinor nası iş anlamadım
  • Burası,

Üyelerin konu açmadan önce araştırma yaptığı,önce okuyup sonra yazdığı,üst konularda bulunan konuları ve bilgileri incelediği,daha sonra kafasına takılan soruları eğer üst konularda mevcut ise oraya yazdığı;buna karşılık uzun süre cevap alamazsa yeni konu açtığı bir forum diyebilirim.

Bana bu sorununu PM yoluyla bildirebilirdin,veay üyelerden birine PM atıp sorduğun soru hakkında çözüm isteyebilir,bulamazsan konu açabilirdin.

quote:

bir cok kişi sacma topik acıor bişi denmıor
    ,

Bir örnek alabilir miyim?

Cevabını söyleyene kadar konuyu kilitlemiyorum çünkü gerçekten merak ettim.

• bak heretictende onayını aldın
  • paylaşım forumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.