Tek bir ipucu. Crywolf haritasında bir yer. Bir yerin ya da bir event'in girişine benziyor. Çözebildiğim bu sadece
crywolf event elf orda ağız işaretinin çıktığı yerle kontrat imzalıyor bi ordu saldırıyor,orayı koruyabilirse kazanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: corrector_
crywolf event elf orda ağız işaretinin çıktığı yerle kontrat imzalıyor bi ordu saldırıyor,orayı koruyabilirse kazanıyor
Aynı noktadan 5 tane var. Sanırım 5 elf olması gerekiyor. Tek başıma giremedim de
bir kaç şey vardı:chaos makinası başarı oranının yüzde 5 artması,goldenlerin hp recoverisinin azalması hatırladıklarım,ayrıca savaş sırasında kesilen yaratıklardan iyi exc itemler düşüyor
quote:
Orjinalden alıntı: AgorafabiA
quote:
Orjinalden alıntı: corrector_
Aynı noktadan 5 tane var. Sanırım 5 elf olması gerekiyor. Tek başıma giremedim de
elf tek başına girebilirmi bende bilmiyorum,biz 5 kişi party yaparak girmiştik evente elf o noktada bekliyor,diğerleri yaratıklarla savaşıyor ve elfi koruyor
Yani bi tane elf yeter ??
5 i de noktada durcak diye bir yer yok
1. event başladıktan 3 dk sonra girebilirsin 2.lwl 350 ve üzeri olmalı 3. tek elf yeterli saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
1. event başladıktan 3 dk sonra girebilirsin 2.lwl 350 ve üzeri olmalı 3. tek elf yeterli saygılar
NOKTAYİ KOYDU SAYGİLARİN EFENDİSİ KULTUG BEY EHEHEHE
SAYGİLAR EHEHEHE
ayrıca sonunda cok ıı ıtemler duser ve event sonunda dıger monsterlerden alacagın exp artar 5 kısıyle gırılır elfın lvl ının 350 olması gerekır ve tek basına gırılmez elf kontratı ımzaladıktan sonra dıger arkadaslarını kendı verılen gecıcı buyuyle yanına ceker. SAYGILARIMLA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme