Şimdi Ara

Burberry For Men 100ML (80ML'si Dolu) Orjinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    orjinal burbbery for men parfümümü zara'nın başka bir parfümüne geçtiğim için satmaktayım. herhangi bir parfümeri'de orjinalliğini teyit ettirebilirsiniz.

120 lira istemekteyim. kadıköy/bostancı civarı elden, diğer türlü önce havale sonra kargo şeklinde alışverişi gerçekleştireceğim.

Burberry For Men 100ML (80ML'si Dolu) Orjinal

iyi akşamlar dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreminical -- 19 Haziran 2014; 13:19:05 >

• siz kullanılmış 80 ml lik parfüme 140 istiyorsunuz sıfır ambalajında 100 ml parfüm daha ucuza satılıyor :)

http://www.hepsiburada.com/liste/burberry-classic-edt-100-ml-erkek-parfumu/productDetails.aspx?productId=sgsbm8003&categoryId=32010685
  • görmemişim, lakin alıcı çıktığında fiyatta revize kesinlikle olacaktır. merak edilmesin. aynı zamanda bir kampanya fiyatı ile karşılaştırılma yapılmamasını rica ediyorum. herhangi bir mağazanın raf fiyatıyla gelinirse daha çok sevineceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreminical -- 18 Haziran 2014; 12:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

görmemişim, lakin alıcı çıktığında fiyatta revize kesinlikle olacaktır. merak edilmesin. aynı zamanda bir kampanya fiyatı ile karşılaştırılma yapılmamasını rica ediyorum. herhangi bir mağazanın raf fiyatıyla gelinirse daha çok sevineceğim.

hocam satıcı sizsiniz elbette karışmak haddime değil ama ben sata bilmeniz açısından dedim kampanyada olsa sonuçta aynı parfüm cepten çıkıcak olanda para :) burda ilan arandığına göre demekki zaten uygun ürünler aranıyor raftaki fiyattan alınacaksa gider direk mağazadan alınır sonuçta öyle bakmak lazım saygısılık ettiysem kusuruma bakmayın benimki sadece bi örenekti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.