Şimdi Ara

Burçlara Göre Otomobil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominqUndone

terazinin benle alakası yok sadece son cümlesi uyuyor o kadar
    araba kullanmak kadar zevk aldığım başka birşey yoktur benim için

Al benden de o kadar teraziyi sallamasyon yapmışlar araba kullanmak kadar zevk aldığım bişey yok, Teknik verilerle de fazlasıyla ilgiliyim çizik bölümüne katılıyorum ama

• Harbiden beni anlatıyor
  • Yengeç beni anlatıyor hakkaten tek yanıldığı emniyet kemeri noktası o da kısmen doğru uzun yollarda takarım ha birde nadir de olsa hız yaparım (hızdan kastım 160 + )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZioK

Güzel paylaşım teşekkürler.

• Valla bende Yengeç'im beni anlatiyor. keske boga daki gibi rengide soyleselerdi merak ettim
  • hayatta biri beni geçtiğinde sinirlenmem hızı sevmem
  • tam zıttı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aezhob_92

quote:

Orijinalden alıntı: CominqUndone

terazinin benle alakası yok sadece son cümlesi uyuyor o kadar
    araba kullanmak kadar zevk aldığım başka birşey yoktur benim için

Aynen

Terazi gerçekten kötü olmuş, beni hiç yansıtmıyor

• Koç.

''Hayalindeki otomobil'' kısmına kadar olan her şey doğru.Övünmek gibi olmasın da

Ama hayalimde ne kırmızı bir spor otomobil var ne de müzik sistemi hayati önem taşıyor.

Kahverengi veya beyaz bir 911 yeterli

Müzik sistemi de sadece kaliteli olsun kafi.
  • oha %90 doğru (akrep)
  • alakası yok. ya bu tanımlar yanlış ya benim burcum...

TERAZİ :
    Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak onlar için kesinlikle bir zevk değildir.
    Hayalindeki otomobil: İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz. Bir terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.

-----------------
    trafikte asla kararsızlık yaşamam. diğer arabalara bakarım evet, bakar bakmaz da hafızama kazırım ama kararsızlık için değil. otomobil kullanmak en büyük keyfimdir. iç-dış (özellikle iç) dizayna çok önem veririm evet ama onun en az 2 katı da teknik ayrıntılara önem veririm. çizik-mizikle hiç işim olmaz, asla aldırmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 19 Kasım 2012; 17:47:43 >
  • Koç.

Birebir doğru ve işime karışılınca daha hızlı kullanıyorum elimde değil

Ancak '' Hayalindeki Otomobil Kırmızı Spor '' değil. Monter Carlo Mavi 4 kapılı hem aile hem yarış aracı olan M5
  • yengeç bisiklekle giderken bile biri hata yapsın düz ara gidiyorum.
  • yıllar önce bir haber vardı. ingiliz sigorta şirketi kaza yapanlar ile burçların istatistiğini tutmuşlardı. oda çok güzel bir araştırmaydı. linkini biraz taradım bulamadım.

lakin kendim aklımda kalmış; en çok kaza yapanlar balık burcuydu. yukarıda da öyle yazıyor kazaya meyilli diyor balık için.
  • baya yaklaştı :)
  • Bende koç sürüş özellikleri neysede arabanın rengini sallamış bide ses sistemi falan hic takılmam belkide arabanın sistem iyi ondan mı fark etmedik nedir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı Dışındaki Her kısmı Doğru

Not:Koç Burcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Harbiden yengec beni anlatiyor

Aynen :)
  • Yengeç (22 Haziran - 21 Temmuz)
    Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.
    Hayalindeki otomobil: Görünüş ve lüksten çok, fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
    aynı ben hyundaı bırakmam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.