Şimdi Ara

Burdaki Kollardan Alabilecegimiz Yerler Varmı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Yukarıdaki aparat yerine rapidfire modlu bir gamepad alın derim. Online'da bolca küfür yeme sebebi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Yukarıdaki aparat yerine rapidfire modlu bir gamepad alın derim. Online'da bolca küfür yeme sebebi. :)

Havya, lehim, tel, kablo, kablo makası ve torx vidalarla normal gamepad'i modlayarak rapidfire yapabiliriz zaten.
    İkinci el ucuza bir gamepad alıp denemek lazım.
  • Beğenmedim.
  • quote:

Yukarıdaki aparat yerine rapidfire modlu bir gamepad alın derim. Online'da bolca küfür yeme sebebi. :)

aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Razer onza'nın en iyi yanı biraz daha büyük olması bence, avuca çok daha rahat oturuyor.

Onun dışında bir şu var merak ettiğim;

onzada kablo varmıs ya ben kablosuz istiyorum birde hocam o üstündeki bir kap gibi birşey normal controller var icinde onun slikon klıf gibi gecmeli o şeylerbiyerde gordum ama bulaadım şimdi 10 15 euro bişeydi

Alıntıları Göster
    Mesajı silme butonuna ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 21 Şubat 2012; 10:23:02 >

• quote:

quote:

Havya, lehim, tel, kablo, kablo makası ve torx vidalarla normal gamepad'i modlayarak rapidfire yapabiliriz zaten.

Gamepad in içine sığabilecek bir flaşör bulmak sorun olmaz mı peki? Sadece merakımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

Gamepad in içine sığabilecek bir flaşör bulmak sorun olmaz mı peki? Sadece merakımdan soruyorum.

Gamepad'in avuçta biten kısmına çok rahat sığdırılır flaşör fakat ne gerek var flaşöre?
    Buton switch bağlayıp halledilebilir.
    PCB'nin üstünde 3 tane pin yani bağlantı noktası var lehimlenmesi gereken, bizim için hangisi kolaysa ona lehimleriz.
    Sadece lehim için yüksek güçlü bi havya lazım.

Fotoğraftada göründüğü gibi.

Burdaki Kollardan Alabilecegimiz Yerler Varmı ?

• quote:

Hocam cahilligimi magzur gorun , oneki ?
  • microsft su gamepadleri modlama imkanı verse degişik versiyonlarda kablosuz olarakda güzel olmazmı herkes ayni tek tip kullanmak zorunda olmasa güzel olur bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.