Şimdi Ara

Burger King (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bazısı oluyor insan söve söve gidiyor vardiyaya yine mi bu müdür vardı ya diye, sen daha iyi bilirsin tabi benden
  • MG07 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. Biz elemankende oyleydi. Uyuz mudur arardı vardiyaya erken cagirirdi gitmezdik. Obur sevdiğimiz kafa dengi adam arardi izin gunumuzde calisirdik. Oyle olmasida gerek zaten yuz yuze bakiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icecegin tadını korumasi ve azalmamasi için buz istemeyenlere sinir oluyor musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    işte her müdür bu kadar anlayışlı degil malesef bazıları sadece iş yürüsün istiyolar çalışanları pek umursamazlar mecburu mesaiye bıraktıklarında hele çekip gidesim gelirdi işte o zaman çalışmak çok koyardı :)
  • The Horsemen kullanıcısına yanıt
    eğer çok yogunsa buz istemeyenleri daha çok seviyoruz bide buz katmakla ugraşmamış oluyoruz çünkü
  • Buz asit cabuk kacmasin diye kullanilir genelde.

• En iyi F/p urununuz nedir onu yiyelim gidince

• Ben Carls Jr daydim bidaha gida ile ilgili bi ise girmem boyle zor eziyetli bi is yok

• genelde en cok sattığınız menü hangisi yada en cok tercih edilmeyen ?
  • %80 su %20 kola olan içecekleri kasada değiştiriyor musunuz?

• declan43 kullanıcısına yanıt
    hocam ben hiç bi zaman bk'da et ürünü yemedigim için genelde king chicken menü yerdim ama sonradan chipotle çıktı çok aç olmazsam bunu yerdim sosu şahane çünkü
  • hocam ben 2 farklı bk'da çalıştım biri havalimanı şubesiydi dış hatlarda çalışmıştım orda pek umursamıyorduk zaten geneline hamburger,çizburger verip geçiyolardı bide üniversite şubesinde çalıştım orda genellikle et yemeyenler king chicken alırdı et alıcak olanlarda whooper,whooper junior alırdı en az satılan ürün bean burgerdi.
  • hocam ona biz bişey yapamıyoruz malesef % lerine biz karışamadıgımız için arada mecbur bizde içiyoruz ama sana bi tavsiyem eger ayran seviyorsan ayran al derim
  • muratdns M kullanıcısına yanıt
    turistlere itelendiğini çook gördüm
  • Zibilyon defa soruldu belki ama işe nasıl başvurdun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: MG07

hocam ona biz bişey yapamıyoruz malesef % lerine biz karışamadıgımız için arada mecbur bizde içiyoruz ama sana bi tavsiyem eger ayran seviyorsan ayran al derim

Yetmiyor ki hocam ayran. Sormak istediğim mesela o kolayı değiştirmek istiyorum desem ne olur.

• Scarlett Johansson kullanıcısına yanıt
    üniversite şubesine başvururken internette gördüm facebookta antalya iş ilanları sayfasında yazmışlar işte eleman aranıyor diye öyle gidip konuşmuştum ama herhangi bi bk ya gidip eleman arıyor musunuz diye sorarsanız onlar zaten eleman arayan şubeleri söylerler size eger TAB Gıda bünyesindeki bi bk eleman arıyorsa bi kaç tane form dolduruyosunuz imza fln atıyorsunuz işte ama franchising bi bk ya başvuru yaptıysanız sadece kimlik fotokopisi yetiyor başka bişey yaptırmıyolar.
  • mecbur değiştirirler hocam sorun olmaz buzsuz istediniz mesela buzlu geldi gidin söyleyin yada ice tea seftali istediniz limonlu verdiler gidin söyleyin değiştiremeyiz demezler.
  • İzmitin hangi bk sindesin
  • MG07 kullanıcısına yanıt
    Usta tam aradıgım cevap degil 12 tl altında hangi menü he mdoyurucu hem lezzet alabılcegım bir menüdür büssrürü sey var kafası karısıyor insanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.