Şimdi Ara

Burger King'e gitmek yerine evde orjinal Big King yaptım (SS'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
478
Cevap
231
Favori
46.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arada hamburger yada ekmek arası bir şeyler hazırlıyorum bunları hazırlarken aldığım keyfi hiçbir yerde gidip yediğim yemeye değişmem, daha yemesini söylemiyorum bile hazırlaması yetiyor

Hazırladıktan sonra şaheserime bakıp lan vestibo diyorum gastronomi okuyacak adamsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt Do-Urden -- 22 Temmuz 2015; 23:16:04 >
  • Jack sen böyle güzel yiyecekler yapıyorsun arada. Bi facebook sayfası kurup, tarifleri orada toplasan fena olmaz mı? Hem takip etmemiz adına daha kolay olur. Şahsen sayfayı açtığın gibi beğenirim.
  • Takip
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • takip ama cidden kendi yapsa direk tarifi verirdi diye düşünüyorum sazan.avi olabilir, ama hamburger o kadar güzel görünüyor ki harun abi bile olabilir yani bu
  • sazan.avi
  • Ne cevherler var insanlarda yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün kendime hamburger yapiyorum takipteyim

• O turuncu peynir bimdeki gonova markali cheddar peyniri heralde?1,5 litrelik pepsi twisti de yine bimden başka yerde bulamıyorum.Bu arada ketcapmayonez seviyorsan pınar minar hikaye.Ketcapta heinz organic,mayonezde de klasik hellman's derim, yiyince diğerlerinden farkını bariz belli ediyor

• Ne diyim bilemedim

• Csb felan demeyin yemek/mutfak bölümünden tanıyan tanır kardeşimizi çok güzel tarifleri vardır.Devamı olmasını temenni ederim.
  • Bizim evin dibinde ıslak hamburgerci var, tanesi 3 TL, bunu yapmakla uğraşacağıma gider oradan ıslak hamburger yerim daha iyi.

Ayrıca Burger King'ten nasıl yiyebiliyorsunuz ya? Hamburgerleri bildiğin kusmuk gibi. Eskiden Mc Donalds çok iyiydi ama onunda Türkiye'deki şubeleri iyice kafayı yedi, oradan da yemiyorum o yüzden artık hiç.

Şuan bir Pizza Hut, bir KFC, birde ıslak hamburgerciler var şu ülkede dışarıda yenecek adam akıllı fastfood yerleri olarak.
    1 kerede Popeyes yiyeyim dedim ama resmen kusuyordum. Hem menüleri KFC'dekinin 1/10'u kadar hemde fiyatı KFC'den daha pahalı kilo/fiyat olarak hesaplayacak olursak. Tat desen zaten rezalet. Hamburger için Burger King neyse tavuk içinde Popeyes odur; yani çöp.

Ama İstinye Park Popeyes'daki kasiyer kız galiba benden hoşlanıyor.

• Elimde malzemeler oturuyorum tarif bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğan çok kızarmış gibi durmuyor kaç dakika kızarttın?
  • dükkan aç gelelim kanka
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Ne demezsin csb.
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Bu adam sazan.avi yapmaz rahat ol

• Senin cihaz çok sağlam fotoğraf çekiyor ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.