Şimdi Ara

Burger King, McDonald's,KFC Çalışma Şartlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
23.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben onceden 2.5 yil mc donaldsta calistim, mudur olucaktim isten ciktim cunku kola makinesinin ucundaki parcayi yikamistim bardaga koymustum birisi yanlislikla cope atmis kamerada gorunmuyor benden 800 lira istedi isten ciktim 400 lirami kesti.

Ise girerken 6 aydan 6 aya prim veriyoruz diyorlardi ama senede bir kez veriyodu onuda yok soyle calisiyon yok bunu yapamiyon diyip 200 lira felan veriyorlardi.

Mesai yapiyoduk asgari ucrete zam geldi mesaileri izin olarak vericez diyolardi onuda vermiyorlardi.

Isin tek guzel yani ortami guzeldi tabi eger 16-17 yasindaysaniz buyudukce isten soguyorsunuz.

Bu arada calistigim yer Bahcesehir mc donalds sakin girmeyin pisman olursunuz.

Musterilere tarihi gecmis ekmek, salata veriyorlar peynirde eksik cikinca ikiye bolup veriyorlar.

Her mc icin soylemiyorum sadece bildigim yer icin konusuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -O-N-U-R- kullanıcısına yanıt
    Bizde öyle birşey olmuyor parmak sistemi olduğu icin 7.5 saaten sonra mesai başı 8 lira olmasi lazim.

• FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Sen belirliyorsunuz

• Hocam haftalık ödeme alma gibi bir durum mevcut mu fast food zincirlerinde? Bir de sigara içen adam öğle molası dışında içemiyor mu sigara?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.