paintball kodu isteyen varsa satabilirim, ya da takas düşünebilirim. ilgilenenler teklif versin.
beyler bugün mavi tapuların verdiği çantayı burger dan aldım... resimdeki çantayla alakası yok sapı kumaşı resimdekiylen alakasız hiç beğenmedim kahverengi tapuların çantasını hiç düşünmek bile istemezsiniz mavinin cantasını gördükten sonra... bence sultanahmeti sirkeciyi yiyecek menüleriyle takaslayın...
quote:
Orijinalden alıntı: swest
beyler bugün mavi tapuların verdiği çantayı burger dan aldım... resimdeki çantayla alakası yok sapı kumaşı resimdekiylen alakasız hiç beğenmedim kahverengi tapuların çantasını hiç düşünmek bile istemezsiniz mavinin cantasını gördükten sonra... bence sultanahmeti sirkeciyi yiyecek menüleriyle takaslayın...
GALİBA SANA KAHVERENGİLERİN ÇANTASI OLAN BEZ ÇANTAYI VERDİLER? BEN DE MAVİ RENKLİLERDEN ALMIŞTIM. LAPTOP ÇANTASINI ANDIRIYOR VE RESİMDEKİYLE TIPA TIP AYNI...
quote:
Orijinalden alıntı: 06alp06
quote:
Orijinalden alıntı: swest
GALİBA SANA KAHVERENGİLERİN ÇANTASI OLAN BEZ ÇANTAYI VERDİLER? BEN DE MAVİ RENKLİLERDEN ALMIŞTIM. LAPTOP ÇANTASINI ANDIRIYOR VE RESİMDEKİYLE TIPA TIP AYNI...
acık mavi çantayı almadım biliyorum o bez cantayı. bana verdikleri mavi değildi gri bir cantaydı. bez değil suni deri bir çanta.
kartlarınıza talibim nakit olarak
1 bostancı kart verene
8 tane küçük boy pepsi 1 tane küçük boy yedigün 1 tane "10kişiye kadar ücretisz paintball" 1 tane KÜÇÜK BOY LIPTON ICE TEA şifresi vereceğim.
1 ADET MACKA VERENE
1 Kahverengi Kasımpaşa 1 Kırmızı Erenköy 1 Lacivert Yeniköy 1 Mavi Karaköy 1 Pembe Beyoğlu 1 Pembe Beşiktaş 1 Sarı Nişantaşı 1 Turuncu Harbiye 1 Turuncu Şişli
1 ADET ICE TEA KODU 3 ADET 10 KİŞİLİK PAİNTBALL KODU
VERİYORUM
1 ADET BOSTANCI VERENE
1 Kahverengi Kasımpaşa 1 Kırmızı Erenköy 1 Mavi Karaköy 1 Pembe Beyoğlu 1 Pembe Beşiktaş 1 Sarı Nişantaşı 1 Turuncu Şişli 1 Yeşil Etiler
1 ADET ICE TEA KODU 3 ADET 10 KİŞİLİK PAİNTBALL KODU