Burhannnn Geldiiii Şarkıcılıga Soyunduu Süper Şarkılarla Karşınızda Burhanın Süper Videoları !! Ağrı Dağın Eteğinde Burhann Süper Şarkıı Götür Beni Gittiğin Yere Burhan Süper Şarkıı Oyanada Bu Yanada Salla Burhan Süper Şarkı Burhan Kim Mi ????
quote:Orijinalden alıntı: JuniorD3M0NBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Ya sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı..............
quote:Orijinalden alıntı: DovahkiinYa sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı..............Alıntıları Göster İzlediniz Mi ?
quote:Orijinalden alıntı: DovahkiinYa sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı..............Alıntıları Göster sen git biz gelicez daha sonra
quote:Orijinalden alıntı: DovahkiinYa sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı..............Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Riqimaru Ya sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı.............. valla ya çok sinir oldum amacın ne koçum senin
quote:Orijinalden alıntı: sametKquote:Orjinalden alıntı: Riqimaru Ya sen niye bu adama bu kadar taktın. Diğer konuda da yok ps yapın şöyle yapın böyle yapın, tipik yurdum insanı.............. valla ya çok sinir oldum amacın ne koçum seninAlıntıları Göster taş atın belki uzaklaşır
quote:Orijinalden alıntı: LsRtaş atın belki uzaklaşır Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: LsR taş atın belki uzaklaşır
quote:Orijinalden alıntı: MadMesutquote:Orjinalden alıntı: LsR taş atın belki uzaklaşır Alıntıları Göster arkadaşın isteği şudur ki alalım fotoları sedat abi gibi her yerde kullanalım kendi de meşhur olsun. reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.
quote:Orijinalden alıntı: Gürenarkadaşın isteği şudur ki alalım fotoları sedat abi gibi her yerde kullanalım kendi de meşhur olsun. reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.Alıntıları Göster sedat abinin tahtını kimse kapamaz.O KADAR!
quote:Orijinalden alıntı: Stoonnasedat abinin tahtını kimse kapamaz.O KADAR!Alıntıları Göster çabuk terk et len forumu
quote:Orijinalden alıntı: JuniorD3M0Nİzlediniz Mi ? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JuniorD3M0N İzlediniz Mi ? hacı kafa iyi mi? yoksa sen direk kafa mı yapıon?
quote:Orijinalden alıntı: Saravecoquote:Orjinalden alıntı: JuniorD3M0N İzlediniz Mi ? hacı kafa iyi mi? yoksa sen direk kafa mı yapıon?Alıntıları Göster konuyu acan arkadasa neden bilmiorum ama kıl oluorum
quote:Orijinalden alıntı: cod4hatakonuyu acan arkadasa neden bilmiorum ama kıl oluorumAlıntıları Göster arkadaş heralde başkası die yedirip kendi fotolarını koyuyo not:resimler iğrenç ötesi
quote:Orijinalden alıntı: Zangetsu.arkadaş heralde başkası die yedirip kendi fotolarını koyuyo not:resimler iğrenç ötesiAlıntıları Göster ilk ucak kacta soyleyin kacalim biran once
quote:Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripinilk ucak kacta soyleyin kacalim biran onceAlıntıları Göster resimdeki ben değilim 3.videodaki Uzun Boylu Kalıplı benim + şarkıyı söyliyen resimleri çektiren Burhan Geldi
quote:Orijinalden alıntı: JuniorD3M0Nresimdeki ben değilim 3.videodaki Uzun Boylu Kalıplı benim + şarkıyı söyliyen resimleri çektiren Burhan Geldi Alıntıları Göster Bune Ya Resimler Manyak sadece şaaka