Şimdi Ara

Burn In!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim merak ettiğim burn in tam olarak nedir? Her kulaklığa yapmak gerekir mi? Gerekli şarkılar vs nedir? Nerden indirilir? Belli bir süre müzik 3 hafta 4hafta artık neyse dinlemekle burn in yapmış gibi olur mu? Burn in tam olarak neyi değiştirir bass tiz vs. Son olarak Westone um1 siparişi vermiştim. um1 gibi bir kulaklığa yapmak gerekiyor mu? çok şey deiştiriyor mu ve bir zararı olabilir mi?
    Not: um1i ipodda kullanacağım hani bir işe yararsa diye bunuda söyliyim dedim.

• burn in kulaklığın aralaksız çalarak seslerin tek kanalda açılması işidir zaten kulaklık mühendisleri burn in i sakıncalırı buluyor kulaklık zaten 10 15 gün içerisinde sesler yerine oturuyor bence um1 yaparsan yazık olur
  • burn in için yapabilceğin ya da yapman gereken birşey yok sadece müziği dinle her zaman dinlediğin gibi bir süre sonra sesler yerine oturacaktır burn in diye buna denir özel olarak birşey yapmana gerek yok
  • hiçbişi yapma... normal olarak ne zaman nasıl dinliyosan aynen öyle dinle.. sesi 1 aya kadar oturur tabi kulaklığa göre de değiişir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.