Şimdi Ara

Burning Legion Serverında Ghaza Spiderwing Farm Status.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar guilde yeni olmama rağmen kısa sürede guildimin sıcak ortamına alıştım herkeze öncelikle bu ortamdan dolayı teşşekürler BL'deki en büyük türk guildi haline gelen Ghaza dün spider cave'ı temizliyerek yeni bir bölüm'e geçmiştir.Darısı diğer türk guildlerinin başına..

Spider Cave -- Farm
    DeathKnight bölümündede --- Ins. Kill sıra North'da... hadi bakalım...

• Droplar?
  • MT'ye t3 eldiven ( Yolcuuu abi hayırlı olsun tekrardannnn )

bide Druid t3 eldiveni

random item olarakda 18 sprit 18 int 5 7 mana regenli bi neck

herkez kılıcı bekliyordu mage için ama çıkmadı
  • WRAITH BLADE FTW
  • Warlock item o ne magesi
    Wraith Blade=Warlock item Bu arada tekarar tebrik ederim hepinizi nasıl bi gayretle çalıştığınızı en iyi bilenlerdenim.AQ40ta başarılar artık ne diyim
  • yerim warlocku :D dkp yi basan alır
  • Şimdi mage ile sword için duel yapım dicemde sonuç belli Warlock item bu yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mage item nasıl oluyo söyler misin agility mi olacak? yoksa +healing? ya da mana per second?
    bu item warlock ve mage itemidir ally isen pala da sulanır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 7 Kasım 2006; 15:18:40 >
  • Mage item Str+Agi ağırlıklı olan itemlerdir.Hatta bazı mageler prot gidecekleri zaman Str+Stam sıralamasıda yapabilirler
  • ciddi söylüyorum bizim serverda nefarianın kafasından alınan tank kolyesini almış mage in biri sordum ne iş diye twins tanklıyom ben dedi aq40 da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

ciddi söylüyorum bizim serverda nefarianın kafasından alınan tank kolyesini almış mage in biri sordum ne iş diye twins tanklıyom ben dedi aq40 da

Yanlış kolyeyi almıştır O çaktırmıyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 7 Kasım 2006; 15:30:06 >

• ciddi söylüyorum bizim serverda nefarianın kafasından alınan tank kolyesini almış mage in biri sordum ne iş diye twins tanklıyom ben dedi aq40 da

• yok abi yanlış alsan değiştirme hakkın oluyor ayrıca herifin t3 ü fln var :D heralde off hand i beğenmedi eğleniyor işte :D
  • For da Ghaza !!
  • Tebrikler öncelikle wowdaki bildigim en iyi Türk guildisiniz basarilarinizn devami dilegi ile.Ayrica web sitenizin tasarımı cok guzel olmus ne kadar gec olsa da gormek nasip oldu[ X(].
  • resmin büyüğü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basar -- 7 Kasım 2006; 19:33:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Honour34

selam arkadaşlar guilde yeni olmama rağmen kısa sürede guildimin sıcak ortamına alıştım herkeze öncelikle bu ortamdan dolayı teşşekürler BL'deki en büyük türk guildi haline gelen Ghaza dün spider cave'ı temizliyerek yeni bir bölüm'e geçmiştir.Darısı diğer türk guildlerinin başına..

Spider Cave -- Farm
    DeathKnight bölümündede --- Ins. Kill sıra North'da... hadi bakalım...

Ya bu WoW wallpaper yapmamıza yardımcı olan site neydi bi ara görmüştüm ama..
    site diilse de nası yaptıını söyleyebilir misin reca etsem :)

• Tebrikler arkadaşım bu hızla seneye siz Kel' i farm a bağlarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.