Şimdi Ara

Burning Legion Tekrar Azeroth'u İstila Ettiğinde Hangi Güçle Karşı Koyacağız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bi lore konusu açayım dedim.

Bildiğiniz üzere Sargeras ve ordusu bir gün geri dönecekler. Şuan muhtemelen hazırlık yapıyorlar. Merak ettiğim, bu ordu geri geldiğinde biz nasıl karşılık vereceğiz?

Yani demek istediğim, Dragon Aspectler vardı mortal oldular. Hatta mavi dragonflight dağıldı.

August'ları düşünsem onlar da Pandaria'yı korumakla görevli. Ha yumurta sıkışınca elbette onlar da yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Gerçi onların da tam olarak güçleri hakkında bilgim yok ayrı mesele..

Lejyona karşı kullanabileceğimiz kuvvetler neler, bi muhabbet döndürelim diyorum..

En başta Titanlar var. Dragon Soul finali benzeri bir savaş olabilir. Titanlar + Maceracılar vs Sargeras & Lejyon gibi.

Onun dışında detaya inmek gerekirse, Aggramar'da Gorshalach'ın yarısı var. Diğer yarısı da bir şekilde Sargeras'tan çalınabilir/alınabilirse büyük güç kaybına uğrayabilir Sarg.

Sizin düşünceleriniz nedir? Sizce savaş Azeroth'ta mı olur yoksa Argus'a falan mı geçeriz?

• Bir tane priest alıp dominate mind yapıp sargeras a tüm ordularını yok ettirdikten sonra sargeras ın kendi kendine vurarak ölmesini sağlayabiliriz.

Şaka bir yana Horde+alliance birliği,horde ve alliance in liderleri ve orduları birleşmeyi başarırsa tek bir düşman için aynı garrosh a ve lich king e yaptığımız gibi o zaman karşımızda hiç bir ordu duramaz.Üstelik iron horde u imana getirerek Iron horde+horde+alliance yaparsak bence bu iş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Bir tane priest alıp dominate mind yapıp sargeras a tüm ordularını yok ettirdikten sonra sargeras ın kendi kendine vurarak ölmesini sağlayabiliriz.

Şaka bir yana Horde+alliance birliği,horde ve alliance in liderleri ve orduları birleşmeyi başarırsa tek bir düşman için aynı garrosh a ve lich king e yaptığımız gibi o zaman karşımızda hiç bir ordu duramaz.Üstelik iron horde u imana getirerek Iron horde+horde+alliance yaparsak bence bu iş olur.

Sargeras ile Garrosh ve Lich King'i aynı kefeye koymak???
  • Wrathion kullanıcısına yanıt
    Aynı kefeye koymadım zaten sadece horde ve alliance in bir arada savaşa bildiklerini örnek göstermek içindi.
  • Titanlar döner kahramanları güçlendirir
    Düzinelerce Naaru Argus yörüngesinden gezegene lazer atar
    Well of eternity portatif topa dönüştürülür
    Tirion bütün ordulara Ashbringer verir
    Bolvar undead ordularıyla saflarımıza katılır
    Illidan geri döner ve hataları için affedilir
  • Queen Azshara sargerasın yüzünden naga oldu ve denizlerde yaşamaya mahkum edildi. Şu an için bize düşman olsada kendisiyle ilgili pek bilgi yok, sargeras geldiğinde intikamını almak için bizden yana saf tutabilir.

Bir old god daha var ama hakkında bilgi yok. Azerothu korumak adına onun yardımı olabilir.

Med'an henüz sargerasla savaşmadı. Babası bekçilik görevini ona devretmişti, henüz genç ama güçlerini kullanmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blizzard böyle giderse saçma sapan bir karşılık vereceğimiz kesin
  • Titanlar yardımı dışında sargeras yenilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleyip göreceğiz bu adamlar lore'u böyle 2-3 fikirle oturup bizim gibi yazmıyorlar.

şu andaki wod tamamen cidden bol oyuncu çekmek için yapıldı. herkes Warcraft 3 teki Grom Hellscream i görmek için sabırsızlanıyor ve diğerlerini.

olayı biraz horde üstüne oynuyorlar şahsen ben Grom Hellscream in ölmesine ki ölürse çok üzüleceğim. alliance da malzeme kalmadı çünkü.

ama şu jaina yı kesmeyi çok isterdim. cidden. finalde nasılda kışkırtıyordu varian ı sanki bişi yapabilcekmiş gibi!

şu ally popülasyonu çoğaltmaya mı çalışıyorlar napıyorlar anlamadım hadi motoru da kaybettiler normalde yinede veriyor blizz.
  • Son savaşta olur mu bilinmez ama Bolvar var daha. Illidan ile ilgili teoriler var. Büyük ihtimalle geri gelecek. Med'an da var. Wrathion ölmezse o zamana kadar çok ilginçleşecek hikayesi.

Tabi Sargeras'ın yapabileceklerini tam olarak bilemiyoruz. Bunlar yeter mi yetmez mi fikrim yok. Titan'ların yardımı ile sonlanır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 8 Eylül 2014; 16:15:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.