Şimdi Ara

Burnout 2009 Ultimate Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Criterion Games detaylı olarak SS ve video ile yeni eklenti/oyun? açıkladı
    Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz

Ayrıca oyun PC içinde çıkıyor ama en çok dikkatimi çeken konu Burnout Store (yalnızca PC ve Ps3 kullanıcıları için açılacak bir sanal mağaza)

Burnout Ult.Box. haberlerini bu başlık altından takip edelim
    birbirimizi bilgilendirmiş olurz

http://www.criteriongames.com/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-TR -- 27 Ocak 2009; 8:46:30 >

• paradise dan farkı nedir ben videodan bir fark göremedim heralde içerik store vs farkı var.
  • need for speed ' e döndü bu ya bence serinin en iyi oyunu burnout 3 takedown idi.
  • yeni haritada geliyor bir ada...ancak ben bu oyunu bölge kod 2 olmıştım (nasıl yaptıysam) nasıl temin edicez bu paketi bilemiyorum..halen uk psn card çıkmadı dimi?
  • Yavv ben bunu psn den aldım. Bu oyunun yeni eklentisinide us psn den alıp üzerine kurabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Yavv ben bunu psn den aldım. Bu oyunun yeni eklentisinide us psn den alıp üzerine kurabilir miyim ?

bende psn den aldım mutlaka bizede destek vereceklerdir
    anladığım kadarı ile Store kuracaklar bu oyun için ama inşallah oyun için bir store olmaz o zaman sorun yaşayabiliriz
    oyun store olursa bizi bir siteye yönlendirecektir. " bkz. only pc and ps3 " demişler sitede
    tek temennim store nin psn içinde kurulması :) 6 Şubat ta herşey açıklığa kavuşucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa-TR -- 27 Ocak 2009; 12:33:11 >
  • Her güncellemede,ek pakette GPS sisteminin gelmesini bekliyorum.Yok,adamlar oynanabilirliği hiç düşünmüyor,anca grafik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate soccer 98
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yoo aslında oynanabilirlik iyi oyunda, sadece gps'e alışmışız hep ondan zor geliyor :D Yoksa sinyal+pusula+harita iyi götürüyor (hele ki sinyal tek başına yeter).
    Yeni pakette barrel roll'lar daha kolay olacak +2li 3lü barrel roll yapabileceğiz, bir de şükür restart özelliği geliyor yarışlara :D Onun dışında yeni ada, birde birkaç özellik daha..
  • Paralımı olacak bu eklenti ?
  • adaya daha çok var...
  • ps3 ün en baba oyunalrından biri bana göre , devamıda güzel olacaktır zaten aynı grafik motorunu kullanır kanımca.
  • hocam bu videodaki gib 3monitörlü bi sistem .. bu sistemde neyin nesi.. nasıl böyle bi sistem kurabilirim pc me.. bende pc yi yenilemeyi düşünüyordum adamın bu kurduğu sistem müthiş bişi bu sistemin nasıl kurulabileceğini anlatan bi topic varmı acaba..

http://www.criteriongames.com/packs/pc.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerergul

hocam bu videodaki gib 3monitörlü bi sistem .. bu sistemde neyin nesi.. nasıl böyle bi sistem kurabilirim pc me.. bende pc yi yenilemeyi düşünüyordum adamın bu kurduğu sistem müthiş bişi bu sistemin nasıl kurulabileceğini anlatan bi topic varmı acaba..

http://www.criteriongames.com/packs/pc.php

bildiğim kadarıyla yapman gereken bi çoklayıcıyla 3 monitörüde pc ye bağlamak, we grafik kartı ayarlarından genişlet şıkkını seçmek

• aslinda burnout guzel ama cok karisik geliyo bana ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.