Şimdi Ara

Burnumdan kan geliyor :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HE BİRDEEE HEMEN ÖYLE ÜZTÜNTÜYE KAPILMAYINN....
  • 1.Yaşınız kaç? 15
    2.Sizde ya da ailenizde genetik hipertansiyon rahatsızlığı var mı? bilmiyorum
    3.Uzun bir süre (1 haftadan fazla) burun tıkanıklığını giderici damla ya da sprey kullandınız mı? hayır
  • Burun mukozasındaki kılcal damarların yüzeye fazla yakın olmasından kaynaklanabilir ancak bu durumda burun kanaması problemini daha önce de yaşamanız beklenirdi, ilk defa nedensiz yere burnunuz kanıyorsa söylediğim durumdan kaynaklanması için 15 geç bir yaş.
    Hipertansiyon daha önde bir ihtimal gibi (akut bir yükselme de olabilir), size önerim eğer tekrarlarsa bir uzmana başvurmanız.
    Tabii şu da olabilir,gece farkında olmadan ters bir hareket yapıp burnunuzu kanatmış da olabilirsiniz.
  • arkadasım benm de yasım 15 bana da cok sık kanıodu gunde 3-4 defa kanıodu doktora gittim aynen catlak patlat falan dedi endiselenicek bisi yok merak etme,dier turlu hastalıklar olsa onların cok cok belirtileri war merak etme sen
  • Al incele bak benim de başıma gelmişti böyle şeyler olası, ölecek miyim falan saçmalama.

http://forum.donanimhaber.com/m_5973007/mpage_1/key_burnum%252Cpaso//tm.htm#8466929
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-F-e

yaygın kanının tamamen aksine burun kanaması -kesinlikle- durdurulmamalı, durdurmaya çalışılmamalıdır. beynin sigortasıdır, beyin kanamasını tercih ederim ben demiyorsanız bırakın kanasın. burun kanamasından ölünmez.

okudum bi yerde ne kadar doğru bu

Her harfi
  • Doktora git
  • quote:

gittim hastaneye sıra bekledik kavga fln vardı bağırış çağırış bekledik bi 30 dk sonra başka yere gittik yaşlı bunağın biri(gözleri görmüyor) iğne soktu pamuk tıkadı damar çatlamış dedi. eve geldik. nefes alamıyorum şuan pamuk burnumda bir daha gitmem hastaneye fln hayvan yerine konuluyoruz

1) Yaşlı bunağın biri: Sanırım bu doktor oluyor.

2) Gözleri görmüyor: Gözlem yeteneğimiz de fena değil

3) İğne soktu: O iğne değil ışıklı görme aleti

4) Nefes alamıyorum: Ağzını kullanmayı dene

5) Hayvan yerine konuyoruz: İlk gittiğin hastanedeki kavga ve bağırış çağırışı gördün. Kim kimi hayvan yerine koyuyor?

6)Bir daha gitmem hastaneye: Destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Target Human -- 27 Mayıs 2007; 15:15:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Target Human

quote:

gittim hastaneye sıra bekledik kavga fln vardı bağırış çağırış bekledik bi 30 dk sonra başka yere gittik yaşlı bunağın biri(gözleri görmüyor) iğne soktu pamuk tıkadı damar çatlamış dedi. eve geldik. nefes alamıyorum şuan pamuk burnumda bir daha gitmem hastaneye fln hayvan yerine konuluyoruz

1) Yaşlı bunağın biri: Sanırım bu doktor oluyor.

2) Gözleri görmüyor: Gözlem yeteneğimiz de fena değil

3) İğne soktu: O iğne değil ışıklı görme aleti

4) Nefes alamıyorum: Ağzını kullanmayı dene

5) Hayvan yerine konuyoruz: İlk gittiğin hastanedeki kavga ve bağırış çağırışı gördün. Kim kimi hayvan yerine koyuyor?

6)Bir daha gitmem hastaneye: Destekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Birce

banada cok oluyordu doktora gittim burunda ki kılcal damarlar cok zayıf oldugu için en ufak bir çarpma da veyahutta güneşte durunca hemen kanıyor demişti.bir krem veriyor bunun için hemen geciyo.sende doktora gitmelisin bunun için gecmiş olsun

nasıl bir krem dostum bu.

bende yıllardır ihmal ettim.burun kanaması diye geçip gittim.kendimi bildim bileli güneşte veya kendi kendine burnum kanar.bazen kanamayı durduramıyorum bile.her kanadığında sözde gidiyorum doktora fakat geçince sallıyorum her defasında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.