Bildirim
BURS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ülkede kalifiye eleman eksiği var. Her üni bitiren patron olmak istiyor. İşsizliğin ana sebebi bu. Bu bölümler de ya çevre, ekoloji ile ilgili, ya da kalifiye elaman yetiştiriyor diye biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Örnek matematik bölümü 625 tl burs sence matematik bölümünde eksik mi var yada eleman dediğin ne olabilir -
hocam ben daha çok alt mühendislik bölümleri olarak algılayıp yazdım. matematil bölümü 30.000 tl burs verseler de dolmaz ki
İlk dediğin gibi eleman eksikliği varsa ister istemez o alanda çalışan kişiye fazla maaş vermek sorunda kalmaz mısın? -
hocam adam uçak motor bakım bitirmiş mesela, ben mühendis oldum itü uçağı bitiren adamın maaşını isterim diyor. sizce mantıklı mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 17 Temmuz 2018; 19:43:33 >
Üniversiteden çok kendini geliştirip geliştirmemesine bağlı olduğunu düşünüyorum ama bizde genelde kendini geliştirmen üniversiten ile doğru orantılı olduğu için arada illaki istisnalar olabilir sana hak veriyorum. -
UP -
ilgi görmeyen alanlar çoğu ama temel bilimler için olmasının sebebi temel bilimlerin mühendislikten daha önemli olması
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X