Şimdi Ara

BURS ARAYAN BURAYA! ÜNİVERSİTE BURSLARI YARDIMLAŞMA YERİ! [SÜREKLİ GÜNCEL!] [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
357
Favori
22.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • merhabalar bilkent ee %50 gidicem yani buyuk bir sans benim icin 3800. yum ve kaliteli bir ee okuyacagim bu firsati kacirmak istemiyorum

memur cocuguyum tek cocugum aylik eve toplam 5-7 arasi giriyor burs cikabilir mi nerelere basvurabiliriz ?

lutfen zaten iyi para giriyor demeyin tartismayalim tanidigim birsuru yuksek gelirli insan burs aliyor eger imkanim varsa bende almak isterim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene yazmıştım bu sene tekrar yazayım. Bana çıkmaz.
  • up.faydali konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Güncelliğini koruyor mu ki bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararlı uplayalım

• CartmanBra kullanıcısına yanıt
    reis uzun süredir merak ediyom ppdeki kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzadam101

reis uzun süredir merak ediyom ppdeki kim ?

Dj'in çocukları müzikle büyülediği bölümdeki Samurai Jack

• CartmanBra kullanıcısına yanıt
    biliyordum be ! reis herkes samurai jackçı olmuş ama her bölümünü 3 kez izleyen insan sayısı azdır o kadar severdim reismizi zaten gözüm ısırdı da tam çözemedim :D
  • Yeni kazanan arkadaşlar pek heveslenmesin. İlk yıl ben de bir gazla 3-5 yere başvurdum ancak hiçbir şey çıkmadı. Durumu benden iyi olup burs çıkan da çok oldu, ailesinin yanında yaşayıp burs çıkan da, başarısızlık abidesi olup burs çıkan da.. Üstteki arkadaşlar zaten yazmış burs çıkması için ya bir tanıdığınız olacak, ya da tüm aileniz atom bombasıyla ölmüş sizin de yürüyemiyor konuşamıyor gibi bir şey olmanız lazım. Ben okulda asistan öğrenciliğe başvurdum aynı parayı hakkımla kazanıyorum 2 yıldır, böylelikle "beleş para" olarak da görmüyorum. Size de tavsiye ederim çoğu okulda asistan öğrencilik var gidin başvurun burs peşinde belgeler için heba olacağınıza böyle bir alternatif olduğunu da belirtmek istedim.

• aquarius man A kullanıcısına yanıt
    Asistan öğrenciye hangi sinifta basvuruluyor? Mezun olana kadar kalinabiliyor mu? Yaptiği seyler ne tam olarak egitim ogretim hayatini etkiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: askerim102

merhabalar bilkent ee %50 gidicem yani buyuk bir sans benim icin 3800. yum ve kaliteli bir ee okuyacagim bu firsati kacirmak istemiyorum

memur cocuguyum tek cocugum aylik eve toplam 5-7 arasi giriyor burs cikabilir mi nerelere basvurabiliriz ?

lutfen zaten iyi para giriyor demeyin tartismayalim tanidigim birsuru yuksek gelirli insan burs aliyor eger imkanim varsa bende almak isterim yani

hocam ben de bilkent cs %50 gidicem.bakıyorum burs şartlarına vakıfların büyük kısmı vakıf üniversitelerine burs vermiyor.bir kaç tane vakıf bulabildim sadece.sen yazalı 15 gün falan olmuş bulabildin mi biyerler.birbirimizi haberdar etsek faydalı olabilir bu konuda.
  • Sinsikaplan7 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bana mantıklı gelen bi tegev bursu var o da koşulları belli değil şu an büyük ihtimal o da çıkmaz siz neler buldunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

Hepsine başvuracaksınız %90 hiçbiri çıkmayacak, hatta olumsuz bile dönmeyecekler.
    İnternette bulduklarınızı bırakın çevrenizden arayın.
    Geçen sene ben internetten 16 yere basvurmustum hiçbirinden alamadım, çevremi memleket okul vakfı vs dört yer buldum
    Yöne de kolay gelsin

Ailenizin maddi durumu ve başarı sıralamanız neydi hocam

• Rez

• Büyük ihtimal ile hiçbir yerden burs çıkmayacak ama deneyeceğiz işte.

• senahizm S kullanıcısına yanıt
    ben medipol üniversitesinde yarı bursluyum. kykden bursum geçen sene çıktı. bu tamamen ailenin üstünde gözüken mal varlığı aylık gelir vs. ile ilgili sanırım. kalabalık aile filan diyorlar ama benim bir kardeşim var okuyor. umarım size de çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerim102

Hocam bana mantıklı gelen bi tegev bursu var o da koşulları belli değil şu an büyük ihtimal o da çıkmaz siz neler buldunuz

ben de ahmet ve nezahat keleşoğlu vakfı ve sütaşı bulabildim de çıkma ihtimali bana da düşük gibi geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.