Şimdi Ara

BURSA CYPHERDA SATILIK İTEMLER ACİL SATILIKKKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+7 DUAL SHARD
    +7 SHEL SET ROUGE

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 25 Mart 2007; 1:15:22 >
  • Alışveriş Yaparken Dikkat Edin KimLe Alışveriş Yaptığınıza.ARkadaş Tam Şerefsizmiş.Hem Milletin İtemini Çalıon.ßirde Utanmadan ßuraya Geliyorsun.İnsanda ßiraz Yüz OLur.Sizin Gibiler Etek Giyip Sokakta Gezse Daha iyi Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Mart 2007; 0:28:03 >
  • buarada oradaki doğum tarihine bakmayın o benden bile küçük aileni bulursam kötü şeyler olacak artık sana ne yaparlar bilemem
  • ßu arkadasımız Bursa / Yıldırım / MESKEn de oturuor.ßundan 1-2 ay önce bir char almıstım budnan
  • Shelleri bana satacakti msn den görüştük önce parayi istedi adsl faturasi yatiricam felan dedi bende olmaz dedim önce shelleri alir parayi gönderirim iyiki parayi önce göndermedim demekki bizede takacakti durduk yere başimiza iş alacakik.
  • banada sevgilisine birşeyler alacağını, oyunu bırakacağını, kredi kartında para kalmadığını ve cep telefonunun tamirde olduğunu söyledi. tabiki yalan.. buarada tam adresi verirsen sevinirim dostum bursada bir kaç tanıdık varda 19 mayısta tatil olursa biara uğrarım hem akrabaları ziyaret hemde alışveriş amacıyla anlarsın

soyadını biliyormusun? çok işime yararda babasının soyadı rehbere kayıtlı olduğu için anında bulabilirim o adres üzerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 25 Mart 2007; 1:16:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu item çalan şerefsiz denk gelmesin bana Bursa da onu komaya sokar çıkarırım. Bi ara benim cafede hırsızlık yapan birini yakaladığımda tam 9 saat dövmüştüm tabi bu olayı müşterilerde gördü. cafenin tuvaletinde gidip gelip dövdüm. ama akıllanmaz böyleleri adam gene hırsızlık yapmış başka bi cafede milletin charlarının şifreleri itemleri ne bulursa çalıyodu adi ! bu akıllanmaz çocukları çırılçıplak soyacaksın kendilerinin deyimiyle itemsiz kalacak dha sonrada sokakta gezdireceksin belki kendini öldürür bizde kurtuluruz.
    Not : Hırsız uzaya gitse ordaki taşları çalar sizinde anlayacağınız gibi heryerde aynı pislik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nekine -- 25 Mart 2007; 3:19:00 >
  • ekleyin konusalım nba_tracymcgrady_yk@hotmail.com

not:federal kardes sana arkadasımın soledikleri dogrudur
  • ADRESİ VEREN ARKADAS HERKEZİ MESKENE BEKLERİM KORKUM YOQ ÇOK ŞÜKÜR ARKADASIN PP SİNİ ÖDÜNÇ OLARAK ALDIM MİRALAY34 HABERİN OLSUN Bİ GÜN MAİLLE GERİ GÖNDERİLECEKTİR...

KONU ÇOK UZADI
  • mesneste satılık +7 çitin set +7 ib +0pp +1 dual kekuri +9 dex takılar
    oly de +7 çitin set +7 glave +8 md isteyen olursa eklesin
  • sana inanmamı mı bekliyorsun? ozaman ödünç isteseydin..

peki neden benim msn i engelleyip oyundan çıktın ve yalan söyledin?

maille nasıl göndermeyi düşünüyorsun?

buarada ben manese geçtim maneste bana birşeyler verirsen bu yaptığını unutabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 25 Mart 2007; 22:28:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: komando968

ekleyin konusalım nba_tracymcgrady_yk@hotmail.com

not:federal kardes sana arkadasımın soledikleri dogrudur

Doğru ise göndersin itemleri. Sözümün arkasındayım buradakilerde şahit olur.
  • kimden ne item aldıysan geri ver madem ! bu yazdığımdan sonra da gelip kimseden korkum yok beklerim dersen ben Bursa Alemdar dayım eğer illede görüşmek istersen sana tam net adresimi vereyim tabiki alemdara girmek yiyosa ! konu uzamasın diosan adamların itemlerini ver başka bişide yazma !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nekine -- 26 Mart 2007; 23:43:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.