< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bursa da deneme kulübü olan dershaneler (2. sayfa)

-
-
Uygunmuş boğaziçinde tanesi 30 falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Heykelde uzman kariyer vardı ama denemeleri iyi değil birde son nokta var oranın denemelerini övüyordu arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar 1500-2000 lira vermek yerine biz o paraya piyasadaki en bilindik denemeleri alıp sadece TG denemelere katılsak nasıl olur sizce ?
ben öyle yapmistim subattan itibaren falan haftada bir denemeye gittim son zamanlarda da her gün denemelere gittim hem elimdekilerini bitirdim hem kurumda sınava girmekten de eksik kalmadım
Ocak sonrası deneme için yazılmak benim de aklıma yattı hocam
Benim kardeşim geçen yıl istanbul kurs merkezinde deneme sınavlarına girdi. Adamlar en kaliteli sınavları ve türkiye genellerini yapıyorlar. fiyatları da uygun dönem başında kayıt olanlar fiyat farkındanda etkilenmiyor diye söylemişlerdi. geçen yıl 30 tl idi sınavlar. online sistemden sonuçları anında görebiliyorduk. tavsiye ederim. zafer plazanın yanında istanbul kurs merkezi
-
tam olarak yeri nerede acaba bizde düşünüyoruz arkadaşlarımla deneme kulübüne kayıt olmayı.
-
yeri zafer plaza yanında yol üzerinde, biz kuzenlerimi kayıt ettirdik. 50 deneme sınavı yarısından fazlası türkiye geneli 3D,Endemik,Limit, Karekök,Paraf ...
-
ne kadar istediler hocam
dostum bu mesajlar reklam mesajları, ben de vakti zamanında dershane araştırırken bu ve bunun gibi bir sürü kurumun mesajina inanıp görüşmeye gitmiştim. fakat kayıt olmadım. bu ismi verilen yere giden çoğu arkadaşım da hiç memnun değildi. denemeler kalitesiz diyordu. normalde forumu misafir olarak kullanıyordum ama bu mesajlari görünce dayanamadim gittim hesap açtım umarım farkındalık olusturabilmisimdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zafer plaza yanında istanbulkurs var gecen sene gidiyodum toplu kayıt olmadım hiç sadece türkiye genellerine gidiyordum bi bak istersen
-
Arkadaşlar üstte istanbul kurs merkezini öven mesajlar reklam mesajı ona göre dikkat edin. Benim tavsiyem işlere gidebilirsiniz genelde uygun oluyor fiyatları ben oraya gittim geçen sene. Bu sene gitmeyeceğim ama.
-
İşler'e bu sene gitmeme sebebiniz nedir? Bir de deneme çözümleri oluyor mu İşler'de?
-
Gerek duymuyorum hocam denemeleri alıp evde atmakla aynı pluyor benim için. Gidip bir sınıfta çözünce de hiçbir şey hissetmiyorum. Herkes o denemeye girdikten sonra genelde 4 gün sonra oluyor tyt ayt için whatsap grubuna genel sıralama ve cevap anahtarı atılıyor bunlar atıldıktan sonra okulizyon diye bir sistem var oraya kendi bilgilerinle giriyorsun sınavın çözümleri oluyor ama nadiren de olsa bazı denemelerin çözümleri gelmiyor başıma birkaç kez geldi.
hocam bu sene nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Bir yere gitmeyeceğim evd? veya kütüphanede halledeceğim her şeyi
bu malum dershane böyle, giden arkadaşlarım da forumdan görmüş çoğu pişman oldu. kötü reklam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X