Son benzin zammından sonra LPG taktırma konusunda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Otomobilim Stilo 1.6. Bursa'da işçiliği kalitesi en iyi LPG takan yer neresi herkes gibi bende taktırdığım zaman sorun yaşamak istemiyorum taktırdığımada pişman olmak istemem. Tomurcuk Oto önerdi bir kaç kişi bizzat taktırmış ve bilgilerini paylaşmak isteyen arkadaşlardan önerilerini bekliyorum...
aynen..Bu işin ustası bana göre tomurcuk oto..Daha önceki (mazda 323-magane-2) arabalarımızada taktırmıştık hiç sorunla karşılaşmadık..Şuan bende marea var..arabayı aldığımızın haftasına taktırdık yine tomurcuk otodan..2 yıla yaklaştı bir sorun yok..30 bin km yaptık..stilo ile marea aynı motoru kullanıyorlar..takılan kit zavoli..bende sorun yapmadı şöyle söyleyim litresi 1,540 dan 90 milyonluk gaz ile toplam 700+ km yol yaptım..Bursa-istanbul-bursa..klimada açıldı yeri geldi trafiğede girdim son hızda denedim körfezden gittim otobandada bastım ne kadar iyi uyum sağladığının göstergesi..Diğer mareacı arkadaşlarla (www.trmareaclub.com) kıyasladığımda benimkisi biraz daha az yakıyor gibi..
performans olarak 0 kayıp gibi bişey.Ne çekiş düşmesi var ne başka bişey..Mareacı arkadaşlarım var benzinde kullanan..Onlarla kıyasladığım için biliyorum..
Sonuç olarak bizim motorlara zavoli iyi uyum sağladı
Bence tomurcuk otogaz gitmeden faruk beyle görüş iyi ustalar var ben ramses taktırdım 790 tl genel olarak menmunum
20 liralık gazla 150 km yol yaptım artık benzine para yok
quote:
Orjinalden alıntı: BAR3RACUDA
aynen..Bu işin ustası bana göre tomurcuk oto..Daha önceki (mazda 323-magane-2) arabalarımızada taktırmıştık hiç sorunla karşılaşmadık..Şuan bende marea var..arabayı aldığımızın haftasına taktırdık yine tomurcuk otodan..2 yıla yaklaştı bir sorun yok..30 bin km yaptık..stilo ile marea aynı motoru kullanıyorlar..takılan kit zavoli..bende sorun yapmadı şöyle söyleyim litresi 1,540 dan 90 milyonluk gaz ile toplam 700+ km yol yaptım..Bursa-istanbul-bursa..klimada açıldı yeri geldi trafiğede girdim son hızda denedim körfezden gittim otobandada bastım ne kadar iyi uyum sağladığının göstergesi..Diğer mareacı arkadaşlarla (www.trmareaclub.com) kıyasladığımda benimkisi biraz daha az yakıyor gibi..
performans olarak 0 kayıp gibi bişey.Ne çekiş düşmesi var ne başka bişey..Mareacı arkadaşlarım var benzinde kullanan..Onlarla kıyasladığım için biliyorum..
Sonuç olarak bizim motorlara zavoli iyi uyum sağladı
Birçok kişide bana Tomurcuk Oto yu önerdiler ama işçiliği nasıldır sizlerin tecrübelerinizle karar vericem artık benzin canımızı okuyor resmen...
quote:
Orjinalden alıntı: efsane_asık
Bence tomurcuk otogaz gitmeden faruk beyle görüş iyi ustalar var ben ramses taktırdım 790 tl genel olarak menmunum
Faruk bey kimdir? Nerededir? Nekadar zamandır kullanıyorsunuz yakıt tasarrufunuz nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme