Arkadaşlar ben bu uydudan offline download olayına özeniyorum fakat bu sistemi kurup çalıştırabilecek kadar teknik bilgiye sahip değilim ne yazık ki. Bursa'da oturup da bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba ?
Dostum şehrin önemli değil ki, araştırarak bütün bilgilere sahip olabilirsin, offline download için gerekli malzeme 90 lık hatta 60 lıkda olabilir (ama 90 lık al derim) offset bir çanak, bir lnb (çanağı uydudan gelen sinaylleri almasına yarar), kablo ve tabiki dvb-s kart, bu kartı da sana tavsiye skystar2 alman. Bunları aldıgım zaman çanak anteninin montajını yaptırıcaksın birine o da digiturk uydusuna baglicak antenini o kadar gerisi araştırıp yazılım toplama ve olaya girme işi :)
Hocam ben bursadayım bu konularla ilgleniyorum am azaten baska bir postumda arkamda ludag oldugunuve bunun etkileyip etkilemeyecegini sormustm kimseden cevap gelmedi senin boyle bir sorunun yoksa bence bir dene derim...
Arkadaşım bende Bursa'da oturuyorum.Offline download olayı için 250 milyon lira ayırdım..Hatta bu hafta içi Digital Centerdan 145 milyona 9 taksitte SS2 alıcaktım..Ama forumda yazılan bazı yazılar kafamı karıştırdı..Yeni bir sisteme geçileceği ve downloadların kesileceği ile ilgili..Bu yüzden beklemeye karar verdim...Ben Yıldırımda oturuyorum ve karşı komşumuz 120 lik bir çanakla günde ortalama 10-15 gb data indiriyor..Bazen 40-60 gb olabiliyor, bazende 2-3 gb data indiriyor..Mp3 den tut divxe kadar her türlü dosya iniyor, Ayıklaması bile saatler sürüyor:-)