|
bursa dershane önerisi (3. sayfa)
-
-
En yakın arkadaşım gidiyodu. 3. Sınıftaydı 25k yaptı. Ve dershane cidden iyi yani diğerlerine göre en azından.
1 küpkök
2 arena
150 fkm -
Hocam bu sene mi ben 3. Sınıftakilerle arkadaştım pm den atabilir misiniz tanıyorum hepsini bir de beşevler mi?Mezun mu ? Ben orda ikinci sınıftaydım baya bir soru sordum kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: apostrophe
En yakın arkadaşım gidiyodu. 3. Sınıftaydı 25k yaptı. Ve dershane cidden iyi yani diğerlerine göre en azından.
1 küpkök
2 arena
150 fkm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffyhardyneroo -- 2 Ağustos 2019; 20:21:45 > -
Beşevler. 12.sınıf -
Bağlarbaşı cözüm e sakın ama sakın gitmeyin uzak durun. -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitapcanavari16 -- 2 Nisan 2021; 16:13:28 > -
olm bu nası dershane lan. İstanbul da var mı böyle yerler? Bizim buralarda hep final,sınav,birey,fen bilimleri var. Bu tarz dershaneyi ilk kez görüyorum.
-
söylediklerin hepsi marka,hiç öğrenciyle ilgilenmiyorlar. hiç ama hiç tavsiye etmem. eski dershaneler daha iyimiş.
-
valla ben heykelde istanbul kursa gittim Mf idim sosyalda vardı. bu kurum verdiği sözü tutuyor. çalışırsanızda karşılığını alırsınız. her hafta deneme dediler yaptılar, birebir soru çözümü dediler yaptılar,online ders yaptılar vs. vs. öneririm yani.
-
Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl 2.kez mezuna kaldım geçen yıl 42 bindeydim. Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi mezunuyum. Bir çok kurumla görüştüm ancak ilk yıl gitmedim dershaneye okul kursundan dolayı. Ama okul kursunun çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Aynı hocalarla aynı sistem devam ediyor çünkü.
Ben geçtiğimiz yıl korona mağdurlarındanım bursa'nın en çok
duyulan 3 harfli kurumuna gittim ancak hayal kırıklığı yaşadım. Bu sene de
gitmeyi hiç düşünmüyordum ancak. Uzay mühendisi halamın kızının ve odtü genetik
mühendisi olan amcamın oğlunun gittiği heykelde eski bir dershaneye gittim.
gittiğim kurs merkezinin Adını verip yönlendirme yapmak istemiyorum. kayıt
esnasında bir çok şeyden bahsediyor kurslar,okullar ancak bir çoğu yapmıyor
dediklerini. şuanda devam ettiğim kurs merkezi hafta bir deneme yapıyor ve her
hafta farklı bir yayın yapıyor. Dönem başında verdikleri kitaplar gerçekten çok
kaliteli föy sisteminde ilerliyorlar. Sınıflar dönem başında 16 kişiydi şuanda
12 ye düştü ve hiç ekstra ücret almadılar.
4 gün ders 1 gün sınav şeklinde ilerliyorken karantinada 5 gün
ders 1 gün birebir online etüt 1 gün sınav olarak 7 gün eğitim verdiler 2 ay
boyunca ve ekstra bir ücret tekrardan istemediler. Tüm öğretmenlerimiz bizi
sıkarcasına ilgilendi haklarını yiyemem. Yüz yüze eğitime geçtiğimizde de
sınıfları tekli sıra olarak yenilediler. öğretmenleri ve idarecileri çok
tecrübeli herşey sistemli ilerliyor. Gerçekten bursa istanbul kurs merkezi
dediklerinde bursada istanbul kurs ne alaka demiştim. ama adamlar istanbul
dershanesi olarak 45 yıldır buradalarmış. hem fiyatları uygun hemde eğitimi
kaliteli.
En çokta çalışmayan öğrencilerle uğraşıyorlar. Kayıt olacak ve
dershane arayan arkadaşlar burayı tercih edebilirler özelden de sormak
istedikleri var ise cevaplayabilirim.
Kurs merkezinin adı istanbul kurs söylemeyeyim dedim ama içimde
kalacaktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: kitapkurdu1608Merhaba arkadaşlar, ben bu yıl 2.kez mezuna kaldım geçen yıl 42 bindeydim. Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi mezunuyum. Bir çok kurumla görüştüm ancak ilk yıl gitmedim dershaneye okul kursundan dolayı. Ama okul kursunun çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Aynı hocalarla aynı sistem devam ediyor çünkü.
Ben geçtiğimiz yıl korona mağdurlarındanım bursa'nın en çok
duyulan 3 harfli kurumuna gittim ancak hayal kırıklığı yaşadım. Bu sene de
gitmeyi hiç düşünmüyordum ancak. Uzay mühendisi halamın kızının ve odtü genetik
mühendisi olan amcamın oğlunun gittiği heykelde eski bir dershaneye gittim.
gittiğim kurs merkezinin Adını verip yönlendirme yapmak istemiyorum. kayıt
esnasında bir çok şeyden bahsediyor kurslar,okullar ancak bir çoğu yapmıyor
dediklerini. şuanda devam ettiğim kurs merkezi hafta bir deneme yapıyor ve her
hafta farklı bir yayın yapıyor. Dönem başında verdikleri kitaplar gerçekten çok
kaliteli föy sisteminde ilerliyorlar. Sınıflar dönem başında 16 kişiydi şuanda
12 ye düştü ve hiç ekstra ücret almadılar.
4 gün ders 1 gün sınav şeklinde ilerliyorken karantinada 5 gün
ders 1 gün birebir online etüt 1 gün sınav olarak 7 gün eğitim verdiler 2 ay
boyunca ve ekstra bir ücret tekrardan istemediler. Tüm öğretmenlerimiz bizi
sıkarcasına ilgilendi haklarını yiyemem. Yüz yüze eğitime geçtiğimizde de
sınıfları tekli sıra olarak yenilediler. öğretmenleri ve idarecileri çok
tecrübeli herşey sistemli ilerliyor. Gerçekten bursa istanbul kurs merkezi
dediklerinde bursada istanbul kurs ne alaka demiştim. ama adamlar istanbul
dershanesi olarak 45 yıldır buradalarmış. hem fiyatları uygun hemde eğitimi
kaliteli.
En çokta çalışmayan öğrencilerle uğraşıyorlar. Kayıt olacak ve
dershane arayan arkadaşlar burayı tercih edebilirler özelden de sormak
istedikleri var ise cevaplayabilirim.
Kurs merkezinin adı istanbul kurs söylemeyeyim dedim ama içimde
kalacaktı
Ben de istanbul kurs merkezine gitmek istiyorum. Hocalarından bahseder misiniz biraz(mat fizik kimya biyoloji) ? Sınıflar arasında ayrımcılık var mı en iyi sınıflara öncelik verip diğerlerini salmıyolar değil mi? Biz görüşmeye gittiğimizde iki haftada bir deneme yapacaklarını söylediler. Bu sene test okul kullanacaklarmış sizde ne kullanmışlardı? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.
-
fkm fomara şubesi nasıl ?
-
fomara yeni açılmıştır hocam benim zamanımda yoktu. Bence bir şey olmaz oradan o kurumun olayı ticaret dersle alakası yok. Fiyatları da fazla zaten bir tane kurum vardı orada butik ve çok uygun yeni açılmış kurumlar var diye duydum.
-
fkmye gidip memnun olan kimseyi görmedim bir ara her hafta sınıfları değiştiriyorlarmış öyle demişlerdi
-
quote:
Orijinalden alıntı: withavvaBen de istanbul kurs merkezine gitmek istiyorum. Hocalarından bahseder misiniz biraz(mat fizik kimya biyoloji) ? Sınıflar arasında ayrımcılık var mı en iyi sınıflara öncelik verip diğerlerini salmıyolar değil mi? Biz görüşmeye gittiğimizde iki haftada bir deneme yapacaklarını söylediler. Bu sene test okul kullanacaklarmış sizde ne kullanmışlardı? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.
Alıntıları GösterÖğretmenleri çok iyi seçilmiş veya yetiştirilmiş diyebilirim. Benim kuzenlerimde buraya gittiği için sınıflar arasında hiç ayrım duymadım. hep şunu diyorlar çalışan öğrenci farkı kendisi yaratır. bencede öyle. bu seneki sistemlerini bilmiyorum ama kayıtta ne söylerseler hep yaptılar. Bizde bes ve eğitim vadisi kullandık. ama onlar ana kaynak ders işlemek için. ekstra verdikleri testler var bi sürü. bir de seninde alman gerekiyor. onların anlaşmalı oldukları yerler var. biz sınıfça hep toplu aldık. idarecileri hep yardımcı oluyor.
-
fsm bkm nasıl hocam tavsiye eder misiniz
-
Ben 11 ve 12 de ekare ye gittim. Hocalarımız gerçekten çok iyiler ve çok ama çok ilgililer, dershane çok kalabalık değil bu sayede rehberlik program ve takip konusunda bizle çok fazla ilgilenebiliyor. Kurucular sürekli sorularımızı çözdüler. Çok ama çok memnunduk herkese tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X