Şimdi Ara

BURSA İL JANDARMA 357 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkese hayırlı olsun benimde bursa il jandarma faceden eklemek isteyenler olrsa birol.alparslan.3 önceden tanısırız :)
  • 353. KSD olarak çok rahat askerlik yaptığım yer.

Sizin gibi acemi ve usta birliğim Bursa İl Jandarmaydı.

Acemiliğiniz çok güzel geçecek. Kısa dönem arkadaşlar bir arada aynı koğuşlarda kalacak ve eğitim alacaksınız. Daha sonra dağıtım görüp ilçelere sevk edileceksiniz. Burada uzun dönem arkadaşlarla beraber kalıp kalan 4.5 ayı burada geçireceksiniz.

Osmangazı İlçe Jandarma'ya dağıtım gören arkadaşlar bana haber ederse çok sevinirim
  • Selamunaleykum bende kısa dönem Bursa İl Jandarma eğitim ve esas birlik hepimize hayırlı olsun gelen haberler güzel yerimiz güzel ve rahatmış tabi ilçeşerdeki durumu bilmiyoruz oda sıkıntı olmaz heralde :)
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    kardeşim merak ettiğim bikaç şey var yemekleri özel şirket mi yapıyo ve memnun muydun, koğuşlar kaçar kişilikti acemi ve ustada bide hırsızlık olayı yaşadın mı acemilikte.. teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtascr

kardeşim merak ettiğim bikaç şey var yemekleri özel şirket mi yapıyo ve memnun muydun, koğuşlar kaçar kişilikti acemi ve ustada bide hırsızlık olayı yaşadın mı acemilikte.. teşekkürler şimdiden

Hocam düşeceğiniz yere bağlı usta birliği merkez ilçelerden biri olursa yemekler il Jandarmadan gelir. Sivil aşçılar yapar tadı da güzeldir

Ben ne ustada nede acemide hırsızlık olayı yaşadım. Şimdi konuşmak için erken mühim olan ustada nereye düşeceğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HRMNKY kullanıcısına yanıt
    sağolasın dostum bide bu çok önemli kendi getirdiğimiz eşofman vs kullanabiliyo muyuz?
  • merhaba arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.

ben de istanbul'dan geleceğim inşallah.

sevk işlemlerini e-devlet'ten yaptım, yeterlidir sanırım. saat 13:00 e kadar teslim olun diyor 17.00 değil miydi normalde?

bir de kpss bakmak için boş zaman oluyor mu?
  • Acemilik bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.