Şimdi Ara

Bursa/ İneGöL De Konalamış Olanlar Ve yaşayanlar acil yardımmmmmm !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan5212 -- 17 Ocak 2015; 13:00:21 >

• Nüfus cüzdanı olmadan herhangi bir yerde konaklamazsınız çünkü konaklama hizmeti veren işletmeler her gece il emniyet müdürlüğüne misafirlerinin listesini gönderirler. Göndermedikleri takdirde de ciddi cezalarla karşı karşıya kalırlar.

Diğer yandan, nüfus kağıdı sormaları konaklamaya izin vermeyecekleri anlamına gelmiyor. Polislik yapmıyor oteller. :)
  • ama benim gidicegim yer apart ögrenci apartı degil galiba otel degil yinede zorunlumu kayıt felan
  • karma apartlarda istemiyoalrmış yaş bile sormuyolarmış öyle ögrendm ben geceliği 80 ama bıraz pahalı deger parasına :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 10 Mart 2014; 11:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplan5212

Ben İnegöle gidicem arakdaşlar inegölde bildiginiz karma apart varmı kalabilecegim kız arkadaşım da olucak kız arakdaşımın yanıma gelebilecegi bir yer serbest oldugu bir yer biliyormusnuz inegölde karma apartları bir bilgi verin beyler şimdiden saolun benm yaşım 18 kız arkdaşımın 17 nufus cuzdanı isterlermi bilgi erirseniz mutlu olurummmm

Kızın yaşı küçük,alı koymadan ağır cezada 7 ila 14 yıl arası hapis istemi ile dava açılır,ebeveyn velayetinde olduğu için,kız kendi rızam ile dese de, anne veya baba sikayeti, yada hotel görevlisinin şikayeti durumun da, başınız ağırır, ayrıca kızla cinsel ilişkiye de girdiyseniz, ebeveny şikayeti ile 24 yıl hapis istemi ile ağır cezada dava açılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.